Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kihasznál? Vagy tényleg szeret?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. 1honapja találkoztam egy fiuval es megismerkedtunk.Az elso, a masodik es a harmadik alkalommal ugy talalkoztunk h jottek a barataink. De mar akkor is megolelt. A negyedik alkalommal csak 2en voltunk es megint megolelt es mikor elkoszontunk egymastol adott egy puszit a számra. (Mindig hetvegenkent talalkozunk mert messze lakik es sok a dolga) 5.alkalommal is csak ketten voltunk esos nap volt es nagyon hideg .elmentunk egy fedett helyre es kb 1 orat altunk a hidegbe es beszelgettunk. De ott volt egy asztal es mar anniyra faztam h leultem es mondtam h fazok o meg odaallt a ket combom koze es megolelt majd en is ot es utana sokszor csokoloztunk. De aztan mar mennunk kellett a buszmegallojaba(nem fogta meg a kezem) es osszefutottunk a bnommel aki megkerdezte a fiu(m)tol hogy járunk e? Erre ravagja h nem es adott 3puszit az arcomra es mar ment is es ram se irt az nap es meg mindig nem mar 3 napja nem beszeltunk. Bnom meg kivancsiskodott es meg aznap rairt h akkor most mi lesz velunk o meg irta h nemtudja.a barataink elott sztem meg se mondana h jarunk. Szerintetek miert nem ir ram? Vagy most mi baja van?2014. máj. 7. 00:56
1/10 anonim válasza:
aludj, vagy szólok a szüleidnek.
2/10 anonim válasza:
Berezelt. Te is ráírhatsz egyébként, nem lesz bajod tőle.
3/10 anonim válasza:
A barátnődnek meg mond meg, hogy szálljon le a témáról, ez nem rá tartozik...mi a fenének ugat bele egyáltalán?! Szerencsétlen srácot ne ijesszétek már el! Szerinted melyik fiú értékeli azt, hogy a kiszemelt lány barátnői írogatnak meg kérdezgetik?! Várj még egy kicsit, aztán te magad kérdezz rá...ezt a barátnődet meg állítsd le...az is milyen már, hogy az utcán itt rákérdez erre, hogy ti most jártok? Anyja pics@ját...majd ti mondjátok ha úgy van...tök gáz ez a csaj...
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom.. én is igy reagáltam erre h mi a f***mnak kell beleszolni? Aztán a csaj már ráhagyta(joltette!)
2014. máj. 7. 01:43
5/10 anonim válasza:
Hány éves a fiú? Lehet hogy csak nem akarja elsietni a dolgot. Akkor én is ilyen szoktam lenni a lányokkal. Hagyom hogy kicsit szabadok is legyenek, nem jó az hogyha rájuk akaszkodok.
6/10 A kérdező kommentje:
15 éves és lehet tényleg nem akarja elsietni.De elhatároztam h majd reggel rairok megbeszelek egy talalkozot es letiztazzuk h akkor mi lessz
2014. máj. 7. 02:05
7/10 anonim válasza:
Igen, sok ez neki, problémája van a témával. Ez, ami történt, megfogalmazásra vár, és itt ő elakadt. Segíts neki!
Mondd, hogy szeretnéd, ha a barátodként mutathatnád be, és ő is Téged a barátnőjeként!
8/10 menta34 válasza:
Ahogy #7 is mondja, az lehetett a gond, hogy nem merte azt mondani, hogy jártok, mert nem volt benne biztos, hogy te is ezt mondanád rá. Beszéljétek meg :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat tényleg nagyon sokat segitettetek!:)
2014. máj. 7. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!