Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom vett egy sportmotort. Le lehet küzdeni a mindennapos aggódást valahogy?
Figyelt kérdés
Olyan emberek tanácsát várom akiknek a párjuk vagy akár ők is motoroznak. Folyamatosan azzal utazik mindenhová,túrákat csinál,autopályán megy..nagyon óvatos de én azóta folyton rettegek mi van ha valami autós nem figyel rá? Egy idő után tompul ez a félelem és megszokássá válik?2014. máj. 7. 10:14
2/6 BigUncleZ válasza:
Meg lehet szokni jó ötlet ha együtt motoroznátok meglátnád azt hogy egy motor (jó kezekben) teljesen veszélytelen.(Èn is és édesapám is motorozik.)
4/6 anonim válasza:
Én megértelek, és ha nem baj, csatlakoznék akérdéshez. Bármikor lehet motoros pasim, nem tudom befolyásolni, de amióta meghalt az egyik ismerősöm, akivel majdnem összejöttem ...
5/6 anonim válasza:
A közlekedés többi résztvevőjére nem tudsz hatással lenni, bármit is csinálsz.
Ha benne megbízol (nem csak abban, hogy lassan meg óvatoskodva fog menni, hanem hogy eléggé képzett és tapasztalt motoros vagy legalább törekszik ezekre, illetve elég gyorsak a reflexei), akkor múlnia kell majd a félelemnek.
Fel is ülhetsz mögé, bár azt csak te sejtheted hogy fog-e használni a félelmeidnek vagy inkább növelné őket.
27F, motoros
6/6 anonim válasza:
Figy hát ha nem motorozott előtte csak kisebbel pl:robogó,simson vagy csak még lerakta a jogsit rá és most bele csapott a lecsóba és vett egy 600-ast pl és azt hiszi hogy ő rutinos motoros akkor nem akarok itt félelmet kelteni de abból bajok lesznek például különböző helyzetekben hogy reagál a motor esőben még nincs bemelegedve a gumi stb nagyon veszélyes még tapasztalt motorosnak is megtartani egy ilyen gépet. Na meg a közlekedés ha nem is ő de a többi az autósok meg nem is szoktak figyelni a motorosokra ez a nagy baj még. Egy jó pár barátom meg ismerősöm is meghalt már sajnos vagy saját nagyképűségük és egyebek miatt de fő részt nem voltak bűnösök hanem elé fordultak stb. Nem tudom milyen gép járművet vett a barátod de általában régen úgy volt szokás hogy kis kategóriától haladtak a nagy felé és így váltották őket amikor kinőtték az adott kategóriát. Én is így jutottam el idáig én tavaly nyáron vettem egy Yamaha R1-et neki vagyok most a büszke tulajdonosa. De nem mondhatom magam még rutinos motorosnak pedig már nagyon régóta motorozom mindig vannak újdonságok és meglepetések amire nagyon kell figyelni.HA viszont a barátod ahogy említettem csak úgy bele csapott a lecsóba akkor legyen nagyon óvatos. Jah és ha fél/félsz rá ülni a motorra az már korán rossz. Baleset mentes közlekedést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!