Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek ez mit takar? Nálatok ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Nos, igyekszem röviden, de lényegretörően leírni. Kb 5 éve vagyunk legjobb barátok egy fiúval. Mindent megosztottunk egymással. Az utóbbi időben kicsit ritkábban, heti 2-3x találkozunk +az iskolában... Hétfőn azt mondta, szeret, "de úgy igazán". Sajnos nem tudtam rá reagálni, mert mennem kellett tovább, nehogy lekéssem a hévem, ezért csak annyit mondtam neki, hogy én még nem gondoltam rád úgy... Tegnap lett volna egy találkozónk, de lemondta. Ma is lett volna, de ezt is lemondta. Igazából a suliba találkoztunk, mert egy közös barátunkat megkerestem, mert ma érettségizett és akkor jól elvoltunk, mosolygott rám, meg én is rá, mintha mi sem történt volna. Rá egy órára jött az sms, hogy a ma neki mégsem jó. Megbántottam aznap és nem akar többé velem kettesben lenni? Vagy szerintetek semmi komoly? (lányok válasza is jöhet, csak legyen ott a nem, légyszíves!) //17,lány//

2014. máj. 8. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy megbántottad volna, inkább csak kellemetlenül érinti a helyzet. Egy ilyet nem könnyű bevallani, és ilyen reakció után nem könnyű folytatni a barátságot. De megsértődni ezért nem lehet oka(szerintem).

18f

2014. máj. 8. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem most az érettségire akar koncentrálni, most jobb lenne ha kicsit hagynád a találkozás témát, inkább biztositsd róla, hogy szoritasz neki, hogy sikerüljön jól az érettségije és majd utána beszéltek.. 20L
2014. máj. 8. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt, elhiszem. Ő is azt mondta, hogy régóta gondolkozik ezen. Régóta ismer engem, de nem tudja, hogyan reagálnék rá, bár van egy sejtése. Sajnos nekem nem esett le mit akar, és elmondta. Én meg így reagáltam rá. De teljesen komolyan mondtam. Még nem gondoltam rá úgy. Azóta persze vagy 1000x átgondoltam az egészet... De sajnos teljesen kikészít. :( :D
2014. máj. 8. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem voltam egyértelmű, bocsi: Ő nem érettségizik, csak egy közös barátunk, akit egyszerre kerestünk fel. :)
2014. máj. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!