Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasítják el/ találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?

Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok és eddig katonaként kerestem a kenyerem. Nem tagadom zsoldosként megjártam a világot, de így 35 évesen abbahagytam és szeretnék családot. Körülbelül 8 hónapja szereltem le és jöttem haza. Azóta van már normális munkám. A női nemtől viszont csak elutasításokat kapok, mert mindenféle erőszakos, lecsúszott agresszornak titulálnak, holott ez nem igaz. A hadseregben se tűrik az erőszakos megnyilvánulásokat és onnan is repül aki nem képes viselkedni. Ezek szerint ennyire nem férek bele egy mai értékrendbe?

2014. máj. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a katonák baromi szexisek.

Ne érts félre, nem akarom hitelteleníteni a munkádat és a hivatásod, természetesen tiszteletre méltó, de én személy szerint a katonai egyenruhát igen izgatónak találom.

2014. máj. 9. 16:22
 22/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bókot :) Kinézetre tényleg szép meg minden, de hosszútávon iszonyú kényelmetlen, legalábbis számomra az volt. Itt az alkalmi viseletre célzok, amit szemléken meg ilyeneken viseltünk.
2014. máj. 9. 16:25
 23/63 A kérdező kommentje:
Néhány kiegészítést leírnék még ami itt-ott felmerült a kapott hozzászólások során. Bekerülni egy ilyen helyre, nagyon nehéz, a fegyelmezetleneket és rendbontókat és az egyéb barmokat egyből kiszórják. Itt csak az marad aki tudja mi az a fegyelem. Amiket meg lehet hallani, hogy a tisztek mennyire szívatnak meg hasonlók, az meg direkt van így. Szóba került, hogy ismerkedni hol szoktunk. Ha valahova kihelyeznek, akkor érdemes jobban ismerkedni ahol tudod, hogy több időt töltesz el. A trópusi országokban ilyen egy éjszakás nőcskéket összeszedni elég veszélyes, én személy szerint semmi pénzért nem szednék össze egy éjszakásokat pláne nem Kolumbiában (egy példa, voltam ott).
2014. máj. 9. 16:54
 24/63 anonim ***** válasza:
55%

Azért az mindenképp elgondolkodtató,hogy ki milyen okból áll be katonának vagyis zsoldosnak.Mert azért nem mindeggy kit mi motivál.Pénzért,mint megélhetés vagy talán kalandvágyás miatt.Minden foglalkozáshoz kell egy lelkület,a katonasághoz is és a vele járó elvégzendő feladatokhoz is.Puskát fogni és ha szükséges rálőni valakire, sok ember csak módosult tudatállapotban lenne képes rá,vagy agyilag "elmenne" örökre.

Meglehet érteni a nők szempontját is,általában a nők mentálisan egészséges párt szeretnének találni.Ezzel nem azt szeretném sugallni,hogy te nem vagy az,de hosszútávon ki tudja milyen következménye lesz a múltadnak.

2014. máj. 9. 16:58
 25/63 A kérdező kommentje:
Pont ezért van az, hogy az ilyen helyre jelentkezők kevesebb mint 10%-a kerül csak be. Motivációmat tekintve, ez úgymond családi hagyomány, apai ágon a legidősebb fiú szinte mindig katonának állt. És hiszitek vagy nem, nem nagyon voltak családi problémáink emiatt. Aki aktívan szolgál rengeteg mindent elsajátíthat ha szorgalmas, nem feltétlenül csak a harcászattal kapcsolatban.
2014. máj. 9. 17:08
 26/63 anonim ***** válasza:
50%

Igy igaz.

ráfűznék a zsoldos szálra.

A zsoldos az is, akit összverbuválnak, és mondjuk hajókon kisér rakomány kalózok miatt, vagy irakban segélyszállitmányt kisér.

Nem kötekedni akarok, tényleg nem. De akit ilyen helyekre hivnak az nem a kanapén filozofál sem a harcoászatról, sem pedig hazáról, és zsoldosról, hanem a minimum, hogy megvan a maga katonai múltja. A fikázók 99%-a egészen biztosan alkalmatlan a feladatra. A KATONA az nem tejfeles szájú fiúcskák gyülekezete, akiket le lehet fikázni kanapén ülve filozolágatva, ahogy liberális körökben szokás (megpendült egy húr érti akinek irom)!

2014. máj. 9. 17:34
 27/63 A kérdező kommentje:
Elárulom, hogy anno én is elég nehezen estem át a szitán egy lepattant szélű fog miatt, meg az alap orvosi vizsgálatnál a szemvizsgálatnál kötözködtek, de mint utólag kiderült ez direkt volt. Így visszagondolva sok nézőpontból meg lehetne közelíteni ezt az egészet.
2014. máj. 9. 17:45
 28/63 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a háború hive,igy az ezzel járó foglalkozásoké sem.
2014. máj. 9. 19:43
 29/63 anonim ***** válasza:
0%

Idióták....attól hogy katona voltál, még nem vagy erőszakos....

Bár én személy szerint foglalt vagyok, de ha szingli lennék, nekem csak az jelentene problémát ha még mindig ezt a munkát csinálnád és kvázi távkapcsolat lenne...ez baj lehet.... de ismeretlenül ilyeneket állítani, hogy vadállat, meg erőszakos, ez nagyon gáz...

Azok a nők akik ítélkeznek hülyék, és nem kell velük foglalkozni. Majd neked is lesz társad:)

2014. máj. 9. 20:51
 30/63 anonim ***** válasza:
50%

A kérdésedből az nem derül ki,hogy általában milyen tipusú nőkkel szoktál ismerkedni,mert lehet,hogy pont azokat a tipusokat találod meg akikhez társul az itélkezés.

Belsőt nézve milyen nők jönnek be?Mi alapján válogatsz?

2014. jún. 19. 17:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!