Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?
Szerintem a katonák baromi szexisek.
Ne érts félre, nem akarom hitelteleníteni a munkádat és a hivatásod, természetesen tiszteletre méltó, de én személy szerint a katonai egyenruhát igen izgatónak találom.
Azért az mindenképp elgondolkodtató,hogy ki milyen okból áll be katonának vagyis zsoldosnak.Mert azért nem mindeggy kit mi motivál.Pénzért,mint megélhetés vagy talán kalandvágyás miatt.Minden foglalkozáshoz kell egy lelkület,a katonasághoz is és a vele járó elvégzendő feladatokhoz is.Puskát fogni és ha szükséges rálőni valakire, sok ember csak módosult tudatállapotban lenne képes rá,vagy agyilag "elmenne" örökre.
Meglehet érteni a nők szempontját is,általában a nők mentálisan egészséges párt szeretnének találni.Ezzel nem azt szeretném sugallni,hogy te nem vagy az,de hosszútávon ki tudja milyen következménye lesz a múltadnak.
Igy igaz.
ráfűznék a zsoldos szálra.
A zsoldos az is, akit összverbuválnak, és mondjuk hajókon kisér rakomány kalózok miatt, vagy irakban segélyszállitmányt kisér.
Nem kötekedni akarok, tényleg nem. De akit ilyen helyekre hivnak az nem a kanapén filozofál sem a harcoászatról, sem pedig hazáról, és zsoldosról, hanem a minimum, hogy megvan a maga katonai múltja. A fikázók 99%-a egészen biztosan alkalmatlan a feladatra. A KATONA az nem tejfeles szájú fiúcskák gyülekezete, akiket le lehet fikázni kanapén ülve filozolágatva, ahogy liberális körökben szokás (megpendült egy húr érti akinek irom)!
Idióták....attól hogy katona voltál, még nem vagy erőszakos....
Bár én személy szerint foglalt vagyok, de ha szingli lennék, nekem csak az jelentene problémát ha még mindig ezt a munkát csinálnád és kvázi távkapcsolat lenne...ez baj lehet.... de ismeretlenül ilyeneket állítani, hogy vadállat, meg erőszakos, ez nagyon gáz...
Azok a nők akik ítélkeznek hülyék, és nem kell velük foglalkozni. Majd neked is lesz társad:)
A kérdésedből az nem derül ki,hogy általában milyen tipusú nőkkel szoktál ismerkedni,mert lehet,hogy pont azokat a tipusokat találod meg akikhez társul az itélkezés.
Belsőt nézve milyen nők jönnek be?Mi alapján válogatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!