Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt akarok maradni a barátommal, a szívemre vagy az eszemre hallgassak? Lehetséges hogy hülyeséget csinálok?
Nézd úgy, hogy sajnos egy kapcsolat sem feltétlenül tart örökké, lehet vele vagy 1-2-10 évet, de ha ott vége szakad, akkor kiszolgáltatott leszel, pont azért, mert semmi szakmád, és nem tudsz megállni a lábadon.
És azért valljuk be, egy érettségivel kint sem fogsz megélni magadtól, míg egy jó szakmával biztosabb a megélhetés, egy jó diplomával és sok tudással meg még inkább.
Ráadásul, a legtöbb új ismeretséget egyetemen, első pár évben szerzed, teljesen új közegbe kerülsz, több lehetőséged van ismerkedni.
Legrosszabb esetben megpróbálsz egy távkapcsolatot vele, azért ott van a nyár, meg hétvégék, bár elég necces, én nem mennék bele. 18 évesen előtted még a világ.
Én azt mondom, inkább állj meg a saját lábadon önállóan, és mindenképp tanulj tovább.
Én egy kicsit hasonló helyzetben voltam. Egyetemista vagyok és volt egy barátnőm, akivel jól megvoltunk. Lett volna lehetőségem kimenni külföldre tanulni fél vagy egy évre, de nem éltem a lehetőséggel, mert nem akartam a barátnőmet itthon hagyni egyedül...
Erre a vége az lett, hogy tönkrement a kapcsolatunk és egy éve szakítottunk... Gyakorlatilag két pad közé estem. Úgyhogy én azt tanácsolom neked, hogy szakítsatok, végezd el azokat az iskolákat, amire szükséged van és ha utána még úgy érzitek, hogy szükségetek van egymásra; hát hajrá.
De a jövődet egy párkapcsolat miatt ne rontsd el ami valószínű, hogy nem is fog örökké tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!