Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Régi "ismerős"?
A helyzet a következő.
A pasimmal 7 éve vagyunk együtt, voltak jobb és rosszabb időszakok is a kapcsolatunkban, egyszer volt egy mély pont, külön voltunk 1 hónapig.
Megbeszéltünk mindent, elég sok dolgon "változtattunk", jelenleg jól működik minden.
Felbukkant az egyik közösségi oldalon egy régi ismerőse. Egy csaj, akinek annak idején udvarolt a pasim (középiskolai évfolyamtársak) , csak a csaj leépítette. Jó viszonyban voltak, mindent megbeszéltek, csak a csaj akkor nem akart a pasimtól semmit. A régi leveleiket a párom a mai napig őrzi, de elolvashattam őket, nem titkolta el.
Most volt a párom szülinapja és írt neki a csaj, de csak annyit, hogy hogy van?! ( elolvastam) A párom visszaírt neki hogy találkozzanak, sok mesélni valója van.
Ezt a pasim nem titkolta el előlem, nem messze tőlünk találkoztak egy cukrászdába és "csak" 1,5 órát voltak ott, utána rögtön találkoztunk.
Tudom, hogy semmi nem történt közöttük, de nagyon zavar a helyzet. A csaj, ha lehet ilyet mondani, mérföldekkel jobb nálam, elismerem. :/
A páromnak "nem szólhatok", mert a legutóbbi szakításunk pont azért volt, mert (beismerem) sokszor beleszóltam a dolgaiba.
Megbízom a páromban, de zavar, hogy találkozgatnak...JA, a csajnak is van kapcsolata!
Próbálj meg ne agyalni. Tudom sz*rul hangzik,de akit meg akarnak csalni,azt úgyis megfogják.
Örülk, hogy van egy férfi aki szeret téged és nem titkolózik :)
Nagyon rossz helyzet... :/
És az a baj h egy új kapcsolat érdekesebb mint egy régi (7 éves) ...
Ha bízol a párodban, és olyan amilyennek megismerted, akkor nem hiszem h ott hagyna. Lehet h szoros emlékek / érzelmek kötik ahhoz a lányhoz, ezért mégis örül neki.
Viszont ameddig igazat mond, és mindenről "beszámol" szerintem nincs nagyobb gond. Ugyanis ha az elején elmesélte h felkereste ez a lány, akkor még mindig Te vagy neki az első akivel megosztja a dolgait.
Amit tudsz tenni, úgy hogy a kapcsolatotok ne romoljon, az az, hogy résen vagy. De nem gúvadt szemekkel leselkedel mindig utána, csak figyeled hogyan öltözködik / készülődik ha esetleg vele találkozik, ha valami "nincs rendben" az egyébként is ki fog derülni.
Egy megjegyzés: 1,5 óra egyáltalán nem sok idő, sőt nagyon kevés ahhoz h megbeszéljék mi is történt addig velük. Egy randi (lehet h csak nálam) 2-3 óránál kezdődik, egészen az egész naposokig. Viszont rengeteg információ is van amit egymásnak elmondanának, és ez is jobb esetben is csomó idő lenne.
Egyelőre ne aggódj, mert nincs rá komolyabb, bizonyítható okod. És különben is csak magadat idegesítenéd. Ha elkezdenél felháborodottan kérdezősködni , csak magad alatt vágnád a fát.
Amíg a "lány" is kapcsolatban van, azt tekintsd védőpajzsnak, gondolom a fiúja se örül ezeknek a találkáknak.
Összegezve: Csak tartsd nyitva a szemed, nyugodj meg, ez egyelőre semmit sem jelent, csak a féltékenység és a szerelem beszél belőled. Ha nyugodt vagy és ezektől eltudsz tekinteni sokkal tisztábban tudod látni a dolgokat! :DDD
Sok Sikert! :DDD
Nagyon köszi a hozzászólásokat!
Igen, becsülöm, hogy mindent elmondott, és nem titkolózik, de azért bánt a dolog. És pont azért bánt, mert hiába szól mellettem a 7 év, a csaj mellett "szól" az izgalom, és a kihívás, hogy annak idején a párom "nem kapta meg".
Igen, 1,5 óra kevés, és nem is aggódtam, nyilvános helyen találkoztak. Ami aggaszt, hogy a párom ajánlotta fel az első találkát, és láttam rajta, hogy jól érezte magát. És ki tudja miket mesélt a csajnak.... szóval....
#2 vagyok
Ha ő kezdeményezte az eléggé rossz jel :/
Azóta történt vmi? Vagy h áll a helyzet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!