Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan viselnéd ha csajod kicsit piásan elmesélné részletekig menően hogyan szexelt 2 pasival?
A #40-es pont visszaigazolta azt amit előtte írtam.
Muszáj elhinniük, hogy ez normális...
megelégszek egy kretén besavanyodott csajjal is... csak ne legyen ilyen. Hiába, megéli az álmait?! beteg az világ gyerekek...
Ne csak éljünk, de vállaljuk utána felelősséget is..
minden ilyen kérdésnél leírom: dughattam volna két nőt is
nekem nem kell. nem ez az értékrendem
ribi véd ribit
De, ha egy pasi egy prostival kefélne (EGY!) és annak menetét mesélné el a csajának részegen akkor itt minden nő hőbörögne, hogy mekkora szemét a pasi.
Az ilyen egy büdös ribi és még fel is vág vele, a többi ide írogató nő pedig magára ismert ezért érintette ilyen érzékenyen.
Szánalmasok vagytok, ha 2 pasival dugatjátok magatokat egyszerre, undorító dolog.
Nem értem mi ebben az elitélendö?
A nök nagyon nagy része erre izgul fel, de sosem meri meglépni.
Rengeteg házaspárt ismerek, akik hármasoztak, és együtt vannak.Ök is betegek?
Ezek szerint engem is el kell itelnie a barátnömnek, mert elötte voltam két csajjal??
Te egy képet szerettél, nem a csajt.Fogadd el, hogy szexuálisan kicsit aktivabb mint az eddigiek.
kérdező:
a volt barátnőd nem vesztett semmit azzal, hogy elhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!