Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fog ez változni vagy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez változni vagy így marad mindig. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy barátom 2 hónapja,nagyon szeretjük egymást.Sokat mondja,meg minden smsbe beleírja,de nem mindig érzem.Pl. ha nála vagyunk akkor búj hozzám ölelget csókol stb. de ha kint vagyunk vagy elmegyünk valahova akkor úgy érzem magam mint ha 2 idegen lennénk,mert se egy puszi se egy ölelés ami nekem hiányzik,mert nagyon kivagyok éhezve a szeretetre ás jó lenne ha ilyenkor is éreztetné nemcsak mikor nála vagyunk.Azt mondta hogy ő nem egy romantikus alkat de megpróbál megváltozni de még eddig semmi.Szerintetek ilyen marad mindig,volt már valaki hasonló szituban?
2014. máj. 12. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ilyen marad sajnos!:) Így kell elfogadnod! Persze az is lehet,hogy van másik nője és te a titkos vagy,de az is,hogy szégyell a barátai,ismerősei előtt!Gyorsan járj utána a dolognak és persze ne tőle kérdezd meg!:)
2014. máj. 12. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen, voltam én is ilyen szituban. A srác szakított a nőjével és 3 hónap után már velem volt (persze előtte kavartunk meg jöttek a szerelmes üzenetek meg a szivecskék stb..) amikor náluk voltam olyan aranyosan hozzám bújt (utólag rájöttem,hogy csak a szex miatt) de mikor dolgozni mentünk (egy melóhelyen dolgoztunk) vagy buliba mentünk kb le sem szarta a fejemet.. adott egy arcrapuszit egész buli alatt aztán viszontlátásra..

Ő kért engem, hogy változzak meg..,hogy ne legyek olyan hirtelenharagú.Megtettem, én annyit kértem tőle, hogy jobban mutassa ki hogy szeret, nem jött össze neki. 2,5 hónapig voltunk együtt. Én szakítottam vele. Azóta nem is vagyunk jóban, vissza ment vagy is próbálkozott előző nőjénél, meg nálam is azóta de természetesen elküldtem melegebb éghajlatra.

2014. máj. 12. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem tuti hogy nincs más nője:)A barátainak is már bemutatott,és meg is mondta hogy ő nem szégyell meg semmi,csak hogy nem tudja úgy kimutatni az érzéseit,nekem meg baromira hiányzik hogy érezzem hogy szeret.És nekem ez kevés hogy csak akkor érzem ha nála vagyok.
2014. máj. 12. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem magyarázd el neki részletesen, hogy mit szeretnél. Pl. hogy nyilvános helyen is megöleljen néha, ilyesmi. Meg te is kezdeményezhetsz (de persze azt is beszéld meg előtte, hogy ez neki rendben van így). Szerintem meg fogja tudni tanulni. Ha nem, akkor még mindig szakíthattok. Egy próbát megér.
2014. máj. 12. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy csak úgy gondolja, ezek túl intim pillanatok ahhoz, hogy a nyilvánosság is részese legyen. Az én párom is max puszit ad az utcán, mert nem szereti másoknak mutogatni a nyelvét. Ha kettesben vagyunk, akkor viszont....:-)
2014. máj. 12. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
5-nek! ez eddig oké,én sem szeretek mások előtt smárolni,na de egyölelés vagy kézfogás igazán beleférhetne,az előző kapcsolataimba nem volt így,ővele meg kint úgy érzem magam mint 2 vadidegen testi kontaktus nélkül,mintha csak barátok lennénk,pedig magamba meg tudom hogy nem szeret,nemtudom mit csináljak...
2014. máj. 12. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!