Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leakar rázni vagy csak a véletlen műve?
Figyelt kérdés
Kétszer beszéltem egy lánnyal msn-en elég jól elbeszélgettünk első beszélgetésnél én léptem mentem el, másodiknál ő. De az érdekes az, hogy utána láttam facebookon fent volt nem írtam rá de láttam kb 5 perc után lépett onnan is. Most nem tudom h leakar-e rázni v nem. Én is szoktam ilyet hogy miután lépek msn-ről megnézem a facebookot. Szóval nagyon nem tudom...2010. febr. 11. 22:56
2/14 A kérdező kommentje:
Ez így igaz régebben sokszor vágták már át a fejemet lányok valószínűleg ezért van:S
2010. febr. 11. 23:01
4/14 A kérdező kommentje:
szégyen nem szégyen még nem...
2010. febr. 11. 23:02
5/14 anonim válasza:
Nyugi!!
Ha te is szoktad így, akkor miért parázol? Ne legyen üldözési mániád!
6/14 anonim válasza:
nem szégyen
csak nyugodj meg és legyél mindig öszinte és tedd azt amit a szived mond, soha ne hallgass másra :)
7/14 A kérdező kommentje:
deja vu érzésem támadt mert volt már olyan h felvettem egy lányt 3 szó után kilépett(letiltott) és azóta nem is láttam.
És ez sajnos nem egyszer fordult elő.
2010. febr. 11. 23:06
8/14 Futurare válasza:
Apám! Önbizalom hiány! Meg kell mutatni nekik! Tedd azt amit a szíved diktál(egyik előttem szólóhoz kapcsolódnék). Csapj a lovak közé!
M.H.
9/14 anonim válasza:
Ezt az M.H -t meg baszom egy féltéglával:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!