Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz csókolom-ot köszönni a barátom apukájának? 17/
Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 23:01
4/13 anonim válasza:
Miért lenne? Én mindaddíg csókolomot köszöntem a barátom szüleinek amég nem mondták hogy tegeződjünk.Szerintem ez így van jól, idősebbek nálad tisztelni kell őket.
5/13 anonim válasza:
Nem gáz. De szerencsésebb egy napszaknak megfelelő köszönés: Jó reggelt, Jó napot, Jó estét. És hozzá a "kívánok".
6/13 anonim válasza:
az annyát csókolnád, az apjának jó napot viszlát helló....
8/13 anonim válasza:
Apám az ilyenre azt szokta reagálni: "Ha hagyom" :D. Szóval köszönj neki a napszaknak megfelelően: jó estét, jó napot, jó reggelt. Ha mázlid van megkér, hogy tegezd.
9/13 anonim válasza:
JÓREEEGGEEEEELT KÍÍÍÍVÁÁÁÁNOOOOK!
A kisiskolások is így köszönnek... :D
Amúgy meg addig illik megadni a tiszteletet, amíg nem mondja hogy tegezd, vagy amíg nem iszod le sörivó versenyen... énis azóta tegezem haverom apját... :P
10/13 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is sokáig foglalkoztatott. A házban lévő idősek egyik fele a csókolomra sértődött meg, a másik fele meg a jónapot-ra.
Szal már egy ideje leszarom őket és jónapottal köszönök mindegyik halálvárónak. Volt egy vénlány aki szerint lenézem és ezért nem köszönök neki csókolommal. Ezen csak röhögni tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!