Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt?
A párom az utóbbi 2 hónapban, hirtelen elkezdett sörözni és kocsmákba járni heti 2-3x is A semmiből jött neki az ötlet. A sört is utálta, meg a társaságot, nem tudom mi ez a hirtelen változás és jól is érzi benne magát. Aztán közölte velem, hogy ismerkedni jár, új munkalehetőség miatt. Ami rosszul esik, hogy olyan helyre jár, ahol kb csak vele egykorúak járnak és kb 40%-uk nő nemű. 1x se hívott el még magával, hétvégén ilyet szervezett 1 teljes napra, de akkor se hívott el. :-/
Nem tudok benne így teljes mértékben megbízni. ...
Oltozz fel nagyon kihivoan es menj vele sorozatban. Es figyeld. Csokolozzatok, olelkezzetek. Ki fog derulni, ha ez nem tetszik neki. Amugy szerintem felszedett vkit , amiota a kocsmaba jarast mondja. Nem is biztos, h kocsmaban van.
Szerintem egyertelmuen csal. Ha velemesz sorozatban, akkor fog kibukni, miert mesz vele.
N
Köszönöm kedves utolsó kettő!
Ment a "lájk", hasznos volt!
Megpróbálom azt, amit a kedves utolsó hozzászóló írt! :-):-) Örülök, hogy vannak még pozitív emberek!
Nem is öltözködnék kihívóan meg nem is másznék a képébe, nem olyan típus vagyok és neki is ciki lenne.
Ennek ellenére azért eszembe jutott valami.
Amikor mondta, hogy nem érezném ott jól magam, mert nem olyan a társaság, akkor kb rá 2-3 hét múlva mondtam neki, hogy örülnék, ha magával vinne, szeretnék kikapcsolódni és új embereket megismerni. Az nap 2x is mondtam, de másként. Semmit nem mondott rá. Aztán megint elment ugyan ebbe a bárba, de én nem is tudtam róla, hogy elmennek. Felhívtam, hogy ha szeretné, hogy együtt legyünk, akkor x napon ráérek, felmennék hozzá(külön lakunk, még a családjainkkal). Valahogy úgy hallottam a telefonban, hogy örül, hogy hívtam, de nem éreztem lelkesedést, mint máskor. A testvére se érti, hogy miért nem hív el engem. Ő is mondta, hogy simán jöhettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!