Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem hülyének néz a párom! Szerintetek?
1eve vagyok együtt a párommal. Kb fel éve élünk együtt. Van egy építkezési vállalkozása, nem volt megelegedve a munkaidommel ezért felmondtam a munkahelyem, hogy elmegyek hozzá dolgozni. Március óta vagyok ott.az első 2honapban bejartam rendszeresen de egy forint fizetset nem adott,igaz bevasarolt otthonra.az ő nevén van a telefonszamlam és sokszor felhozta hogy kifizette helyettem. Meg kell csinaltatnom valamit ami 50ezer körül van,es mondta hogy reméli ki tudom fizetni. Én meg ezen teljesen kiakadtam és kiontottam a véleményem erre ő rögtön avval jött hogy azért nem adott fizetést mert azt hidte közösen vagyunk és ha elfogy a pénzem majd mindig ad valamennyit...(ezert mert kiakadtam adott 200ezret márciustól juniusig)
Megmondom őszintén azóta nem is olyan rendszeresen napi 8orat járok be mert úgy érzem hülyének néz.
Jaj, hát értem én,h kva kényelmesnek tűnt, h a pasim a főnököm, én leszek az ő kis liblingje, nem baj, ha hibázok, ha kések, engem nem lehet majd kirúgni semmiért, kapom a fizuemelést, az előléptetést, királyság lezs.
Hát nem lett, mert a pasid csak trükközésre, adócsalásra használt fel, spórolt rajtad jó sokat. Szerintem be se jelentett. Ezt egy idegen munkavállalóval nem tehetné meg, de veled, a kis h.ülyével igen.
"nem volt megelegedve a munkaidommel ezért felmondtam a munkahelyem, hogy elmegyek hozzá dolgozni."
Ezt többször elolvastam, mert nem akartam elhinni, hogy ilyen van..... Te tényleg azért mondtál fel a munkahelyeden, mert a párodnak nem tetszett valami ott???? Van ilyen ember, aki helyett mások döntenek mindenben?
Szerintem nem kérdés, hogy ilyen emberrel nem szabad(na) együtt lenni, de biztos azzal jössz, hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!