Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá, hogy találjunk megoldást erre a problémára, ha még beszélni sem akar róla?
Tudom, hogy a pasik számára ez kényes téma, de nekem fontos lenne a megoldás.A kapcsoltunk elején még elég sokáig bírta a barátom a szexet (45 perc-1 óra), de mostanság 5-10 perc.Próbáltam nyújtani az előjátékot, de nem bír várni az is max.10 perc, így összesen 30 perc alatt letudja a dolgot.Egy kezemen meg tudom számolni hány második menet volt eddig, harmadik pedig még sose. Ha felhozom a témát egyből megsértődik és vita van, azt mondja ezzel sértem az önbizalmát és szarnak érzi magát.Viszont az én önbizalmamnak sem tesz jót, folyton arra gondolok, hogy már nem kíván és ezért próbál túl lenni rajta minél előbb és már nem érdekli, hogy nekem is jó legyen, emiatt állandóan picit haragszom rá.Nagyon,nagyon szeretem őt, nem akarom bántani és szakítani sem szeretnék semmiképp, de jó lenne valami megoldás. Kérlek, ne gondoljatok valami szexmániás libának, de fontos nekem ez is és többre vágyom.
21/L és 24/F több, mint egy éves kapcsolat.
Fogalmam sincs, mi lehet a háttérben nála.
Arra tudok gondolni, hogy unja és nem élvezi a dolgot. Nem számít neki, neked mi lenne a jó.
Szarnak érzi magát, meg önbizalom, hát ez elég buta kifogás. Attól lenne önbizalma, ha odafigyelne a barátnőjére, és ki tudná elégíteni az igényeit. Szerintem nincsenek irreális elvárásaid. :)
Próbáltatok újítani valamit? Bár ilyen hozzáállással, ami neki van, elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!