Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogad el a barátom? Miért kell lenéznie, amivel foglalkozzom? 23/L 25/F
A baráto 25 éves szakmunkás, villanyszerelő és targoncás, amivel nincsen semmi probléma, hiszen nem az iskolai végzettség teszi az embert.
Én még tanulok és ő nagyon lenéz engem sajnos. Azt mondta, bármit is fogok dolgozni az úgy se munka. Állandóan veszekszik velem, hogy minek és mennyit tanulok. Én komolyan veszem a tanulás. Az idegen nyelv végett is folyamatosan piszkál, pedig az se csak a fejembe szállt.
Nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy legyen vége.
Bizony, "legyen vége". Egy párkapcsolatban ösztönözni kell a másikat, örülni a sikerének, nem piszkálni meg veszekedni vele.
Ha már 25 évesen ilyen begyepesedett.... milyen lesz 5, vagy 10 év múlva?
Azt hittem, ő villanyszerelő, te meg klotyó pucoló....
Mondjuk akkor se nézze le a párját!
"hiszen nem az iskolai végzettség teszi az embert. "
De, többek közt ez is teszi az embert, de az ő szakmájával sincs semmi probléma.
Őszintén szólva inkább értékelendő, amit te csinálsz,minthogy ellenszenves. Egy normális férfi ezt értékelné. Intelligencia sugárzik belőled, és húúúú, az nekem pl. nagyon fontos!
Nem való ő hozzád, szakítanod kellett volna már vele..
Megmondom mi a baja: ő nem vitte semmire az életben és féltékeny rád, mert vele ellentétben van eszed.
NEM a munkáját szólom le!
Hagyd ott a francba és keress egy olyat akinek magasabb az IQ-ja!
Nekem is volt olyan aki minden ötletem ambiciom lenézte de ő még le is járatott mások elott ha bokot kaptam valamiért.
Rgyetlen szo a válasz.irígy.
Irígy a kitartásodra a céltudatosságodra a sikereidre.
Én is nagyon furcsálltam hogy lehetseges ez egy párkapcsolatban amikor az lenne a lényeg hogy segitduk egymast es ketten epitsuk a jövőnket.de létezik.párkapcsolatban irígység.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!