Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem fogad el a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogad el a barátom? Miért kell lenéznie, amivel foglalkozzom? 23/L 25/F

Figyelt kérdés

A baráto 25 éves szakmunkás, villanyszerelő és targoncás, amivel nincsen semmi probléma, hiszen nem az iskolai végzettség teszi az embert.

Én még tanulok és ő nagyon lenéz engem sajnos. Azt mondta, bármit is fogok dolgozni az úgy se munka. Állandóan veszekszik velem, hogy minek és mennyit tanulok. Én komolyan veszem a tanulás. Az idegen nyelv végett is folyamatosan piszkál, pedig az se csak a fejembe szállt.

Nagyon erősen gondolkodom rajta, hogy legyen vége.

2016. júl. 3. 14:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
Én #3-nál picivel durvábban fogalnaztam volna meg! Ez az ember nem nagativ! Primitiv!
2016. júl. 3. 15:27
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
Szakits Kérdező, nem illetek össze, ez egyértelmű!!
2016. júl. 3. 15:51
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
Csere.
2016. júl. 3. 16:06
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Bizony, "legyen vége". Egy párkapcsolatban ösztönözni kell a másikat, örülni a sikerének, nem piszkálni meg veszekedni vele.

Ha már 25 évesen ilyen begyepesedett.... milyen lesz 5, vagy 10 év múlva?

2016. júl. 3. 16:09
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék egy ilyen barátnőnek, aki elfogad engem annak ellenére,hogy szakmunkás papírjaim vannak, meg egy érettségi, ő meg magasabb szintre jutott. Inkább biztatnám a tanulásban. Én is hülye voltam,hogy nem tanultam annak idején jobban. Ez van, de ezt soha nem fogom kivetíteni másokra, én k.rtam el, én hordom a terhét ennek a dolognak. Igaza van a többieknek, sajnos így nem lesz valami rózsás a kapcsolat így köztetek.
2016. júl. 3. 16:24
 16/28 omba ***** válasza:
100%

Azt hittem, ő villanyszerelő, te meg klotyó pucoló....

Mondjuk akkor se nézze le a párját!

2016. júl. 3. 16:30
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

"hiszen nem az iskolai végzettség teszi az embert. "

De, többek közt ez is teszi az embert, de az ő szakmájával sincs semmi probléma.

Őszintén szólva inkább értékelendő, amit te csinálsz,minthogy ellenszenves. Egy normális férfi ezt értékelné. Intelligencia sugárzik belőled, és húúúú, az nekem pl. nagyon fontos!

Nem való ő hozzád, szakítanod kellett volna már vele..

2016. júl. 3. 16:43
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom mi a baja: ő nem vitte semmire az életben és féltékeny rád, mert vele ellentétben van eszed.

NEM a munkáját szólom le!

Hagyd ott a francba és keress egy olyat akinek magasabb az IQ-ja!

2016. júl. 3. 20:23
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Én a barátoddal értek egyet. 2 könyvelő nővel is éltem, csak a munkának éltek és engem semmibe vettek... 39/F
2016. júl. 5. 12:29
 20/28 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan aki minden ötletem ambiciom lenézte de ő még le is járatott mások elott ha bokot kaptam valamiért.

Rgyetlen szo a válasz.irígy.

Irígy a kitartásodra a céltudatosságodra a sikereidre.

Én is nagyon furcsálltam hogy lehetseges ez egy párkapcsolatban amikor az lenne a lényeg hogy segitduk egymast es ketten epitsuk a jövőnket.de létezik.párkapcsolatban irígység.

2016. júl. 5. 12:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!