Hogyan mutassam ki az érzéseimet a barátomnak ebben a helyzetben?
Barátommal elég régóta együtt vagyunk, de mostanában volt egy nagyobb vita köztünk, féltékenységem miatt. Lehet hülyén hangzik, de nem szeretném annyira kimutatni, hogy odáig vagyok érte, mert ő ezt nagyon jól tudja, és ha egy ideig kicsit visszavennék, nem mutatnám ki annyira h imádom, akkor lehet belelátna kicsit a dolgokba, és megváltozna néhány téren. Persze nem azt akarom, hogy azt higyje hogy már nem szeretem, csak azt, hogy nem olyan sokat együtt lenni, meg stb. Ez hülye ötlet ? Vagy talán jobban tenném , ha a féltékenykedéses vita miatt jobban kimutatnám az érzelmeim? Hogy lássa, hogy mennyire imádom, és hogy " rá se nézzen " másra mert annyira jó velem? Szerintetek a kettő közül melyik jobb ebben a helyzetben? Lehet elég hülye kérdés :S de most úgy érzem valamelyik között választanom kéne.
Kösziii
17/L

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jobb ötletem nincs és már csak 3 napom van. Venni sem akarok semmit, mert az egyedi készítésűt mindig is jobban értékelte.
Főképp azért teszem fel kérdésemet mert komolyan aggaszt,h mindig hűségemmel szívok. Nagyon tudok szeretni mindig hűséges vagyok de idáig minden párom meg csalt hiába vagyok tanult, illemtudó, állítólag jó képű stb...Engem nagyon zavar, hogy velem van a...
Főképp azért teszem fel kérdésemet mert komolyan aggaszt,h mindig hűségemmel szívok. Nagyon tudok szeretni mindig hűséges vagyok de idáig minden párom meg csalt hiába vagyok tanult, illemtudó, állítólag jó képű stb... Velem van a probléma? Szeretek nevetni viccelődni...
9 hónapja vagyunk együtt. arra gondoltam h sütök neki valamit csak még az ajándékvban nem vagyok biztos. szerintettek mi lenne jó?:)
még csak 2 hete vagyunk együtt.azt mondta h úgyérzi h nem fontos nekem;(((:S pedig egyáltalán nem így van. mindig azt mondja nekem h:"adok de nem kapok vissza semmit se" hogy tudnék megváltozni??:(:S
Távkapcsolatban élünk és sokszor szeretnék írni neki vmit, de már ezeket többször is írtam, és szeretnék újat. Nem szeretem a nagyon csöpögős szavakat, csak ilyen egyszerűbbeket. Köszi előre is a válaszokat
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!