Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin illedelmesen felajánlom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin illedelmesen felajánlom, hogy én fizetek és a pasi el is fogadja. Ez olyan gáz, nem?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal, idáig ha volt párom soha nem hagyta, hogy fizessek legyen szó vacsoráról, strandról, boltról vagy akármiről. Mindig el fogadja, hogy ki fizessem nem mondja azt, hogy majd ő fizeti pl ezt is. De ettől függetlenül én mindig ha pl fizeti valahová a belépőt kifizetem mondjuk a kaját utána vagy ami következik és fizetni kell érte de nem tudom, hogy férfiként neki ez nem kellene, hogy sértő legyen? Végtére is nekem egyszer azt mondták egy "királynő nem fizet". Akkor most ő smucik és ha a férjem lenne vagy a párom akkor sem lenne férfi és mondaná, hogy nem hagylak fizetni mert én vagyok a férfi.. Értitek.. Mit gondoltok? Nálatok, hogy volt?

2019. júl. 23. 20:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
61%

""királynő nem fizet""

Az, hogy te magad királynőnek tartod, nem jelenti azt hogy mások is. A diliházban is rengeteg az önmagát Napóleonnak, római császárnak stb. képzelő ember.

2019. júl. 23. 20:29
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit zavaros...volt több randi, mindnél felajànlottad, hogy kifizeted és mindnél elfogadta?
2019. júl. 23. 20:32
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Amíg mi jártunk, addig a párom fizetett mindig mindent, hisz én tanultam, ő pedig dolgozott. De ennek már 27 éve, azóta teljesen közös minden bevétel és ugye én is dolgozom már több évtizede.
2019. júl. 23. 20:33
 4/25 anonim ***** válasza:
37%

Én sosem engedném egy nőnek, hogy fizessen, vagy hogy felezzünk.

...mivel dolgoznia sem lenne szabad. ;)

2019. júl. 23. 20:34
 5/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem ciki ha már felajánlottak.

Enis felajánlom mindig ,bár az esetek nagy részében nem fogadják el.Kb 2 olyan volt aki elfogadta mióta élek 😀😀

2019. júl. 23. 20:36
 6/25 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk egyszer ő fizetett egyszer én az elején. Így nekem sem volt kellemetlen, benne sem merült fel soha, hogy kihasználnám. Azóta férj és feleség vagyunk és közös kassza van. De pl kis dolgokon az elején nem variáltunk egymással. Pl fagyi, üdítő. Azt nem tartottunk számon. Inkább a kirándulás ok vacsorák lettek felváltva fizetve
2019. júl. 23. 20:41
 7/25 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is gáz. Főleg az első randiknál. Én fel sem ajánlom, smucikokkal nem foglalkozok. Pár ezer forintot nehogy sajnáljon már. Randikra én is veszek csinos ruhákat, törekszem rá, hogy a legjobb formámat tudjam hozni ami nem ingyen van.
2019. júl. 23. 20:44
 8/25 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is gaz. Lehet velem egyet nem erteni de azert ha mar x randin a no fizetett nem igaz hogy nem jut eszebe hogy neki is kellene valamit. Mikor en randizni kezdtem a parommal meg masodeves egyetemista voltam es osztondijbol eltem igy nyilvan o fizetett tobbszor. Nem is volt baja ebbol. Aztan mikor mar mesterkepzes mellett dolgoztam en is meg tudtam hivni erre arra. Orult neki de sose varta el. Meg most is fizet randin pedig jovo honapban mar hazasok leszunk
2019. júl. 23. 20:54
 9/25 A kérdező kommentje:
Nem csak én fizetek. Hanem én IS. Akinek zavaros, úgy értem tegnap például strandon voltunk. Ő fizette a belépőt aztán mikor mentünk kajálni azt én fizettem plusz mivel a belépő jóval drágább volt, mint a kaja így utána a fagyit is én fizettem
2019. júl. 23. 20:59
 10/25 A kérdező kommentje:
De se a kajánál sem a fagyinál nem mondta, hogy hagyd majd én.. Vagy voltunk pl koncerten, ahol fizette a belépőt és utána én kértem az italt. Első randin ő fizetett. Harmadikon ő hívott meg vacsizni és utána én fagyira. Így értitek?
2019. júl. 23. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!