Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ennek a 31 pasinak a viselkedéséről?
Azert meg van a modja annak, hogyan kozold, ha nem ertesz egyet valakivel.
Nem kell kiosztani, legyerekesezni, nem kell a felsobbrendu pitsat jatszani.
Mindegy.
A valaszomat atfogalmaznam. A pasi szerencsesen megmenekult egy harpiatol.
Kicsikem, 38 eves no vagyok, szoval tudom, hogy kell banni a ferfiakkal. Tudom, hogy mit keresnek, es mit szeretnenek egy notol.
SENKI nem szereti, ha kinevetik, ha viccesnek tartjak, ha valamit szeretne a jovoben.
Ez nem gyerekesseg a reszerol, hanem menekules egy olyan notol, akiben nem sok empatia van.
Mint irtam, en is letiltottalak volna, mert ugy latszik, hogy inkabb te zaklattad meg uzenetekkel.
Amugy csak fogom a fejem, hogy tenyleg nem erzekeled, hogy mennyire lekezelo ilyet irni, hogy
" sikerült átgondolnod a viselkedésed? Magadnak köszönheted, hogy most így vagyunk."
Letiltott, hogy ne is tudj rairni tobbe, szerintem totalisan ertheto.
Álmodozó típus és a "lehet nem is lesz kémia" kijelentéseddel összetörted a szépen felépített álomképét "Rólatok". Ő már elképzelt téged kb. mint élete párját, feleségét.
Én is ilyen voltam régen (kb. 20 évesen), de már kinőttem. Éppen ezért szoktam le a netes ismerkedésről, mert ott csak álomba ringatja magát az ember, feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!