Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen nők 30 éves kor felett?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy szexre keresek partnert mivel a karier építésből kifolyólag sok stressz ér, nehéz döntéseket kell méghozzak és semmi nem jövedelmező rövid távon. Ezért adtam erre a fejem mert így talán kicsit nyugodtabb lehetek a hétköznapokban, a probléma viszont hogy érett nőkre vágynék (értsd 30-50 éves kor között) én pedig hozzájuk még fiatal vagyok. A másik bökkenő hogy ha ki kell húzzam a végén azt csalódás ként élem meg és kifejezetten kényelmetlennek találom a gumit. Vannak olyan érett nők akik hasonlóan preferálják a bele élvezős szexet és nem probléma nekik hogy egy náluk fiatalabb partnerük lenne? Ha pedig vannak akkor hol keressem őket?2021. ápr. 24. 10:59
11/12 anonim válasza:
Kb olyan mintha természetesnek vennéd azt,hogy rögtön ugranak majd a nők mert pár évvel fiatalabb vagy. Kérdezem: szerinted mi motiválna egy nőt,hogy felajánjla magát Neked?
12/12 Bsora válasza:
Szia! Biztosan találsz ilyet, de legyél őszinte kezdettől, hogy mit is szeretnél. Először is, mert sok nő újra kezdő ebben a korban és nincs szüksége kamufarkakra, másodszor így biztosabb, hogy azt kapod amire vágysz. Társkeresőt ajánlom. Egyébként talán kilehet küszöbölni a csalódás érzést valahogy, nem? Esetleg szakit megkérdezni róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!