Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek ebbe a kapcsolatba?
A szitu a kovetkezo. Egy kissebb telepulesen lakok ( kozep mo) és van itt egy pékség szerű valami. Dolgozik ott 1 nő, sztem kb 45-50 kozott lehet. Én 26 vagyok. Nem sűrűn járok be oda , de mikor bemegyek mindig "dícsér" :D pl milyen jó a hajad , milyen jól nézel ki ma is stb... ma reggel mentem , kerdeztem vmit hogy mi van ebbe a sütibe , mondta minden , majd mikor mentem el azt mondja remélem rám gondolsz majd mikor eszed.
Nem néz ki jól egyebként (nem is full ronda) . Nem tudok róla semmit , gyerek , férj , semmit.
Volt már több kalandom is 40+ os nővel. Valamiért tapadnak rám :D egyiket se én kezdeményeztem , bárcsak a 20 on éves csajokkal lennéknígy :D
Nem igazán tudok erről senkivel se beszélni , a többit is megpróbálom , megpróbáltam titokba tartani a haverjaim elott is , vhogy gáznak érzem.
Viszont jó ideje senkim sincs , meg izgat azért az egész szitu :D nyílván nem vállalnám fel , csak hétvégi , esetleg melo utani időtöltés.
Nektek mi a velemenyetek rola?
Ne agyald túl. 40es magabiztos nő. Azt mondod nem álomnő de mégis izgatja a fantáziád. Magabiztos és kimutatja mit gondol.
Próba szerencse. Kipróbalod, lehet jó lesz, lehet nem. Ő benne lenne ez biztos. Valószínűleg ő sem akar hozzád feleségül menni, nincs veszteni valód. Sőt hátha tanulhatsz is tőle csajozás terén amit akár kamatoztathatsz is.
Tisztában van avval, hogy nagy a korkülönbség.
És nem hinném, hogy komoly kapcsolatban gondolkozik (veled kapcsolatban).
Szimplán csak egyedül van - és még próbálja élvezni a hátramaradt idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!