Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macsók kevésbé macsók, nőcsábászok írjatok már pls?
Hát igazából a bnő az olyan, h azt más dumájával nem igazán lehet megszerezni...
hirtelen annyit mondok, h öltözz normálisan, hord normálisan az arcod, a hajad...aztán (gondolom még suliba jársz) a folyósón mosolyogj és szemezz a lányokkal...légy laza, ne görcsölj...én mondjuk a "nem érdekelsz úgysem" stílussal hódítok...meg én eléggé vicces vagyok...ezt nagyon bírják a csajok...meg azt, ha pl csesztetik őket...ha butaságot mondanak\csinálnak, akk nézz rájuk úgy, h butuskának (ezt máshogy nem lehetett megfogalmazni :D) érezze magát.. O_o
én eléggé vicces vagyok, mondom...én minden apróbb dologba belekötök...persze nem erőltetve...pl volt egy lány...aki ott ált a haverjaimmal...odamentem köszönni...látom, a lánynak tollas az arc...szal volt rajta egy vonal...mondom, tollas az arcod...elszégyelte magát...zavarában azt mondta, h nagyon sokat írt...én meg mondom, h "és mi volt, elfogyott a hely a füzetben?"...an mostmár vörös is lett...ez valahogy bejön nekik...én mondjuk úgy szoktam ismerkedni, h bandázok a haverjaimmal...és akk nekik mindig van vmi olyan lányismerősük, akit nem ismerek(még :D)...és akk megismerem...és így
de attól is függ, h mennyire szeretnek a lányok, mennyire vagy a lányok számára jó pasi..stb
rám mindig vigyorognak, meg sugdolóznak, ha elmegyek mellettük..stb
hogy érzed, kedvelnek a lányok?
hát én csaj vagyok xD:D
szóval ebbe tudok segiteni:D
én nem vagyok az a szép csajos kör de ki se közösitenek:D
engem azért szeretnek mert kedves vagyok xD:D
nem a külsőm miatt:D
szóval...
:
mond neki (ha változott valami rajta máris mond pl frizura hogy jó lett a frizud) mert ugye mondtad hogy az átlagosok jönnek be:D és a bókoknak atól még örülnek:D
hát hogy hol lehet?:D
Love.hu xD
vagy ird be hogy társkereső a google-ba azt cső:D
de ha megadod a cimedet (msn ) akkor még msn cimeket is tudok adni hogy kik lehetnek 1, 2,3 helyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!