Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt milyen jelnek vegyem?
Figyelt kérdés
1 osztályba járok egy lánnyal akivel nem sokat beszéltem,de többször összeakadt már a tekintetünk.A lány gyönyörű és van pasija.egyik nap több mint fél órát toltottunk együtt és jol elbeszélgettünk.Azota sűrűn kezdemenyez beszelgetest.Erdemes nála próbálkozni?16f2010. okt. 7. 23:07
1/9 anonim válasza:
te minden nőt megdugnál, aki hozzád szól?
3/9 anonim válasza:
a 2-nak igaza van ! esetleg varj mig szingli lesz es utana talan probalkoz
4/9 anonim válasza:
Figyelj milyen jeleket ad, ha kihívó akkor van esélyed.
Pl: haj simogatás- babrálás, mennyire bambul rád, test billegetés, száját nyitogatja e, stb...
5/9 anonim válasza:
Ha melléd ül a buszon,van esélyed (Y)
6/9 anonim válasza:
nagy vesztenivalód nincs.. szerintem próbálkozz:)
7/9 muffinka válasza:
Szerintem tutira bejössz neki. Hajts rá! Mit veszíthetsz?
9/9 A kérdező kommentje:
nem szétbombázni akarom őket,de ha a csávóját jobbnak találja mint engem,akkor úgyis őt fogja választani,de ezt ki kell deríteni
2010. okt. 10. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!