Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás - pasi kiakadt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás - pasi kiakadt?

Figyelt kérdés

Első találkozó hosszas rávezetés után kinyögte, hogy szeretne velem találkozni. Én erre ezt válaszoltam: "Részemről találkozhatunk"

Majd ezen kiakadt, hogy ez milyen válasz már és eltűnt, mint szamár a ködben. Ez most tényleg sértő válasz volt, vagy mi a gond?

márc. 5. 16:40
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Most rairtam, hogy tisztázzuk, ha van valami zavar. Most elmegyek tornázni. Ha nem válaszol, én tiltom le.
márc. 5. 17:35
 22/44 anonim ***** válasza:
63%

"tisztázzuk, ha van valami zavar"

:DDD

Ez megint ilyen 16 éves szakközepes flegmázós szint. :D

Szerintem csak tényleg annyi a helyzet, hogy egyszerűen nem érdekel téged eléggé a csávó.

márc. 5. 17:38
 23/44 A kérdező kommentje:
De, eddig érdekelt. De ha valaki ilyen kifejezéseket rugozik, az nekem kisgyerek színvonal. Sz ilyennel később is állandóan tojashejon kell lepdelni, nehogy valami rosszat mondj, amit felreertelmezhet. Csupa boldogság.
márc. 5. 17:50
 24/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Részben igazad van.

De ugyanakkor mondhattad volna neki hogy ezt nem úgy gondoltad ahogy ő érti.

De ha nagyon kellesz neki akkor írt volna.

márc. 5. 17:56
 25/44 anonim ***** válasza:
36%

"De ha nagyon kellesz neki akkor írt volna."

Gondolom mindig a srác írt neki eddig, ő kezdeményezte minden nap a beszélgetéseket. Miért ne írhatna egyszer a nő? Ilyen manapság az ismerkedés. Mindig a férfi ír rá a nőre és általában a nő nem érdeklődik, nem kérdez, csak válaszolgat. És a férfi tartja életben a beszélgetést. Gondolom ebben az esetben is ez volt. És akkor lett elege a srácnak a "beszélgetésből", amikor kapott egy ilyen flegmahh választ.

márc. 5. 18:06
 26/44 A kérdező kommentje:
Rairtam, nem válaszolt. Töröltem. Mindegy, jobb ha idejekorán kiderul, hogy valakivel nem lehet konfliktust megoldani.
márc. 5. 19:09
 27/44 anonim ***** válasza:
52%
Flegma "olcsó" válasz. Kb. Ilyen le💩om stílus.
márc. 5. 19:13
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Az igen. Ráírtál, adtál neki összesen 1 órát és ezalatt nem jött válasz, úgyhogy törlés? :DDD
márc. 5. 19:23
 29/44 A kérdező kommentje:
28-hidd el, látta. Magától is jelentkezhetett volna, de nem. Ez számomra beszédes. Ami nem megy, nem kell erőltetni.
márc. 5. 19:26
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy látta és gondolkodott azon, hogy mit írjon és hogyan fogalmazza meg.
márc. 5. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!