Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás - pasi kiakadt?
Első találkozó hosszas rávezetés után kinyögte, hogy szeretne velem találkozni. Én erre ezt válaszoltam: "Részemről találkozhatunk"
Majd ezen kiakadt, hogy ez milyen válasz már és eltűnt, mint szamár a ködben. Ez most tényleg sértő válasz volt, vagy mi a gond?

"tisztázzuk, ha van valami zavar"
:DDD
Ez megint ilyen 16 éves szakközepes flegmázós szint. :D
Szerintem csak tényleg annyi a helyzet, hogy egyszerűen nem érdekel téged eléggé a csávó.

Kérdező! Részben igazad van.
De ugyanakkor mondhattad volna neki hogy ezt nem úgy gondoltad ahogy ő érti.
De ha nagyon kellesz neki akkor írt volna.

"De ha nagyon kellesz neki akkor írt volna."
Gondolom mindig a srác írt neki eddig, ő kezdeményezte minden nap a beszélgetéseket. Miért ne írhatna egyszer a nő? Ilyen manapság az ismerkedés. Mindig a férfi ír rá a nőre és általában a nő nem érdeklődik, nem kérdez, csak válaszolgat. És a férfi tartja életben a beszélgetést. Gondolom ebben az esetben is ez volt. És akkor lett elege a srácnak a "beszélgetésből", amikor kapott egy ilyen flegmahh választ.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!