Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan akinek fiatal kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek fiatal kora óta szinte folyamatosan vannak kapcsolatai max csak pár hétig van egyedül?

Figyelt kérdés

Szerinted jó dolog ha mindig van valaki melletted?

Ha évekig egyedül lennél azt hogy bírnád?

ápr. 5. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolatfüggő az ilyen emberek 90%a.

1 éve egyedül vagyok és jól bírom.

ápr. 5. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam így.De most már 1 éve egyedül és nagyon jó így is.
ápr. 5. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak 2 kapcsolatom volt, de ez lefedett majdnem 10 évet, úgyhogy majdnem igaz rám a fenti leírás. Viszonylag későn lett amúgy az első kapcsolatom, 20 éves voltam, mikor annak vége lett és pár hónappal később jöttem össze a most már férjemmel. Ismerős ismerőse volt, hamar megtaláltuk a közös hangot és sokáig csak barátok voltunk, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz és így jöttünk össze. Szóval barátként ő azért ott volt abban a pár hónapos szünetben is. Magamtól biztos nem kezdtem volna még ismerkedni, de természetesen nem bánom, mert minden jól alakult.

Amúgy szeretek egyedül lenni, önálló is vagyok, nem lett volna azzal se semmi bajom, ha pár évig szingli lettem volna a két kapcsolat között.

ápr. 5. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Nekem mindig jött másik nem kerestem .
ápr. 5. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

16 éves korom óta voltam szinte folyamatosan kapcsolatban/házasságban, 36 éves koromig. Ez 5 hosszabb-rövidebb komoly kapcsolat.

Sosem kerestem a férfiak társaságát, egyszerűen csak jól néztem ki, gondolom a személyiségem is szeretnivaló volt.

Akkor is jó volt, most 1 éve egyedül vagyok és így is jó.

ápr. 5. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
14%

A nők 90%-a "folyamatosan" kapcsolatban van, kisebb megszakítások vannak, ugyanis egyedül szó szerint életképtelenek.

Redditen népszerűbbek ezek a posztok, "most léptem ki egy X éve tartó kapcsolatból, egyedüllétre van szükségem", de közben melléteszi, hogy azóta volt pár ilyen-olyan randevúja, ergo 1 hónapot nem bírnak ki, hogy ne kontaktoljanak férfiakkal.

Kénytelenek valakit találni, mert egyedül kevés nő áll meg a lábán.

Ugye tipikus, hogy a férfi nem is férfi, ha otthon él a szüleivel huszonévesen, mondják ezt egyébként azok a nők, akik egyik kandúrtól cuccolnak át a másikhoz, életükben nem tartottak fent egyedül egy albérletet, mikor éppen nem volt 1-2 hónapig senki, akkor hazaszaladtak a mamához, ha meg lett valaki akkor költöztek az aktuális kandúrhoz.

A nők többsége állandóan kapcsolatban van, 1-2 hónap kihagyás, de megint van valaki, pont azért, mert egyedül életképtelenek.

ápr. 5. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!