Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista Nők! Ti hol szoktatok ismerkedni?

Egy apróság: az egyetemisták, ha nem Ph.D-sok, akkor nem nők még, hanem csak lányok.
A nőket egyfajta érettségi szinten lévő körre használjuk és a mai egyetemisták, kiváltképp a BA-sok messze ezen a szint alatt vannak.
Szóval a megszólítás helyesen: egyetemista lányok!
A válasz pedig: egyénileg változó, de a módusz talán a csoportban, évfolyamon belül...

Az 1.-nek igaza van ☺️
1. Barátom, mikor cserediák volt Koreában. (A távolság miatt aztán ez nem működött)
2. Barátomat katonaságban ismertem meg (a jövőbeli terveink nem voltak azonosak)
3. ElTE füvészkert-szakura ünnep (cseresznyefa virágzás) (azóta is vele vagyok)
“Évről évre több tízezren jelentkeznek a felsőoktatásba, idén ez a szám közel 99 192. A felvételizők átlagéletkora 24 év, a legidősebb jelentkező 76 éves, ő ráadásul nappali tagozatos alapképzést választott”
Esetlegesen sok nő, akik elkezdik az alapkésést vissza fognak minősülni lányokká? 😅
Lehet nem erre gondoltál, és csak rosszul van tálalva, de nekem egyből ez szúrt szemet 2. Hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!