Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyetemista Nők! Ti hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista Nők! Ti hol szoktatok ismerkedni?

Figyelt kérdés

ápr. 9. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Sehova se járok azért, hogy ismerkedjek. Jön az magától, ha az ember változatos és szociális életet él.
ápr. 9. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
27%

Egy apróság: az egyetemisták, ha nem Ph.D-sok, akkor nem nők még, hanem csak lányok.

A nőket egyfajta érettségi szinten lévő körre használjuk és a mai egyetemisták, kiváltképp a BA-sok messze ezen a szint alatt vannak.

Szóval a megszólítás helyesen: egyetemista lányok!

A válasz pedig: egyénileg változó, de a módusz talán a csoportban, évfolyamon belül...

ápr. 9. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Egyetem?
ápr. 9. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#3 A "nő" szót felnőtt nőnemű emberekre használjuk, semmi köze az iskolai végzettséghez :D
ápr. 9. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok direkt emiatt konkrét helyekre. Egyetemen is találkozom, beszélgetek fiúkkal, bulikon abarátaim barátaival, egyetemi programokon. De ide se ismerkedni megyek, ha valaki szimpatikus akkor beszélgetünk és majd lesz valaki.
ápr. 10. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

Az 1.-nek igaza van ☺️

1. Barátom, mikor cserediák volt Koreában. (A távolság miatt aztán ez nem működött)

2. Barátomat katonaságban ismertem meg (a jövőbeli terveink nem voltak azonosak)

3. ElTE füvészkert-szakura ünnep (cseresznyefa virágzás) (azóta is vele vagyok)

“Évről évre több tízezren jelentkeznek a felsőoktatásba, idén ez a szám közel 99 192. A felvételizők átlagéletkora 24 év, a legidősebb jelentkező 76 éves, ő ráadásul nappali tagozatos alapképzést választott”

Esetlegesen sok nő, akik elkezdik az alapkésést vissza fognak minősülni lányokká? 😅

Lehet nem erre gondoltál, és csak rosszul van tálalva, de nekem egyből ez szúrt szemet 2. Hozzászóló.

ápr. 11. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!