Azt mondja mindenkinek, hogy meleg, de randira hívott. Van értelme ennek esélyt adni?
Előrebocsátom, nő vagyok. Van egy pasi a környezetemben, aki iránt többet érzek, mint barátság, viszont ő nyíltan és felvállaltan meleg, legalábbis ezt szokta mondani, ha valaki rákérdez nála, hogy mizu. Én ezért igyekeztem nem a tudtára adni, hogy amúgy helló, többet érzek irántad, mert barátként, "kollégaként" úgymond semmiképp nem akarom elrontani a kapcsolatunkat.
Viszont hát csak leesett neki. Akkor úgy beszéltünk érzésekről, aminek lett ez a fantasztikus randirahívás az eredménye. Akkor azt mondta, hogy amúgy azért mondja azt mindig, hogy meleg, mert nagyon ritka, hogy őt bármilyen nő érdekelné, hogy az nem igazán ér említést, mert hát van ritka kivétel, de na, ritka. Azt tudom, hogy anno volt egy lány exe, és megcsalás miatt lett vége (és a csaj ment félre), szóval nem látom esélytelennek a dolgot köztünk magamrészéről, csak nem tudom, hogy van-e értelme megpróbálni.
Az nem zavar, hogy tulajdonképpen biszexuális, csak nem akarok úgy járni mint az exemmel anno. Nem pont ugyanilyen helyzet volt, de röviden ő azt hitte, hogy biszex, aztán pár hónap után rájött, hogy hát a kiflinek ugyanazt a végét vajazzuk, szakítás, pár hónap no contact, de azóta vele jó barátok vagyunk. Szóval na, a baráti kapcsolatból kihagynám a "jöjjünk össze, hogy rájöjjön arra, hogy meleg" szakaszt.

válasza:

válasza:Nekem egy nőismerősöm volt ilyen, aki teljesen leszbikusnak mondta magát, csak nőkkel randizott, egy alkalmat kivéve, amikor volt valami kalandja valami csávóval, aki állítólag a legszebb férfi volt, akit valaha látott és nagyon vonzódott hozzá és a szex is jó volt. De párkapcsolatot akkor se tudott volna férfival elképzelni, és rajta kívül soha nem érzett vonzalmat férfiak iránt.
Szerintem amúgy sok biszexuálisnak van preferenciája, nem az van, hogy válogatás nélkül bárkivel bármi jöhet és egyik héten egy csaj tetszik nekik, a másik héten egy srác, hanem biztosan gyakoribb az egyik nem, csak néha van, hogy a másikból is megfogja őket valaki. De egyszerűbb tényleg azt mondani, hogy meleg, azt valahol olvastam, hogy könnyebben elfogadják az emberek is, mert egyértelműbb.

válasza:

válasza:#3 Miért lenne hazugság?
Nálam hasonló van, de a másik oldalról. Én, ha valaki kérdi, és nem ismerkedési szándék van, akkor az egyszerűség kedvéért azt mondom, hogy hetero vagyok, pedig amúgy a biszexuális közelebb áll a valósághoz. Nem gondolom, hogy hazugság lenne, szimplán az van, hogy túl ritkán tetszik valaki a saját nememből, hogy ezt emlegessem, ráadásul én nem kezdenék párkapcsolatot velem azonosneművel, többes szexet se akarok, hogy releváns legyen.
Kérdezőnek meg, hát ha belemész, akkor mindenképp mérd fel, hogy mit akar tőled, és az neked oké-e

válasza:Nekem olyan érzésem van, azzal hogy melegnek mondja magát, fel akarja a férfiak figyelmét vonni magára.
Sok heteró lánynak volt (tiniként vagy fiatalon) kalandja másik lánnyal olyan mintha ez a meleg pasi is néha kipróbálná az idegen kaput is.

válasza:

válasza:

válasza:Igazából a biszexualitás nehéz kérdés, mert monogámiára vagyunk kondícionálva. Ha lekötöd magad egy ember mellett, akkor vagy "megjavultál", ha a partner ellentétes nemű, vagy "a biszexualitás egy kapu volt a melegséghez". És akkor mellé ott van, hogy ha keresed a párod, akkor vannak emberek szép számmal, akik nem fognak komolyan venni, ha biszex vagy. Ergo ha nagyon egyirányba dől inkább a mérleg, akkor egyszerűbb azt mondani, hogy meleg, vagy épp hetero vagy, hogy ne bélyegezzenek meg.
#5 Férfiként a melegséggel figyelemfelhívás nem működik. A hetero nők jelentős része azt fogja hinni, hogy a háta mögött pasival csalja a biszex férfi, a meleg férfiak pedig azt hiszik, hogy csak kalandnak kellenek.

válasza:8
Lehet, hogy inkább a megbélyegzőknek kéne elgondolkodni egyszer az életben, vagy épp elmenni a bús picsába.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem értem, miért vállalnak akkor gyereket... 27/Ú egyébként
Pl.gyerekvállalás kategóriában szoktam ezt látni főleg, hogy a kérdés elején köszönnek, vagy szép napot kívánnak mindnekinek. "Szép napot mindenkinek"..van értelme vagy fölösleges? Illemből szoktak köszönni még kérdésnél is? Mit gondoltok erről?
Van értelme mindenkinek egyenként kiírni, hogy van-e kedvük a lányoknak ismerkedni?
őket nem. Mindig írtak, beszélgetni akartak, aztán ki-kiderül, hogy majd mind többet akart (vagy 8 lány, de nem voltak az eseteim, aki nekem kellett, annak én nem). Nem voltam rossz pasi. Most h 40 leszek nemsokára, majd mindegyik levegőnek néz, nem írnak, a régiek sem...
Nemcsak, hogy szid, hanem hazugságokat terjeszt. Nem gyerekről van szó, hanem felnőtt férfiról.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!