Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flört vagy több annál?
Figyelt kérdés
Ha a fiú búcsúzáskor (puszi) finoman végighúzza a kezét a lány alkarján, könyöktől a csuklóig az mit jelent? Fiúk, segítsetek!!2012. jún. 13. 23:33
4/32 A kérdező kommentje:
Légyszi komoly válaszokat mert már megpusztulok! :((
2012. jún. 13. 23:41
5/32 anonim 

válasza:

Hmmm a jó bevált taktika amit én is használtam vadászathoz. Hatékonyság = 100% További infóért kérdezz ;)
6/32 A kérdező kommentje:
Kérdezlek :) mesélj... :D (legutóbb már nem bírtam és elkaptam a kezét. Ez pozitív?)
2012. jún. 13. 23:45
7/32 anonim 

válasza:

Egy kort azért írj nehogy 10 meg 9 éveseket lásak el tanáccsal ;) Na ebben az a trükk, hogy mint te is láthatod komolyan foglalkoztat a téma és meg sem kell szólalni hogy: "hmm összejöhetnénk ám". Ha 1 picit is tetszett valaha a srác akkor idővel ezzel a simivel egyfajta kötődés alakul ki és koránt sem baráti :D Aki kételkedik annak csak annyit mondok, hogy én ezzel megszerezte egy elképeztően csinos és számomra fontos lányt. És én is pont ugyanígy kezdtem --> derekát is átkaroltam --> baráti pusziból pedig --> csók lett :)
8/32 A kérdező kommentje:
21/L :)
Nálunk az egész úgy kezdődött, hogy kettesben ültünk egymás mellett, és hol a térdünk meg a lábszárunk, hol a vállunk ért össze. Kíváncsiságból picit mindig arrébb mentem, de valahogy mindig újra ott volt. Itt kezdett gyanús lenni, bár meg kell hagyni, nagyon diszkréten csinálta :)) Meg mikor jól láthatóan tetőtől talpig végigmért, nem egyszer, az már kevésbé volt diszkrét. A baj csak az, hogy a srác foglalt. Vagy ez nálatok nem jelent semmit, mert szerettek játszani az ember lányával?!) Teljesen meg vagyok zavarodva :) de már úgy vágyom az érintésére, hogy belehalok.
2012. jún. 13. 23:58
9/32 anonim 

válasza:

A srác ezek szerint érti a dolgát. Én eleinte csak "baráti szórakozásból" csináltam. De ez lett belőle. Eljön az idő mikor majd barátilag megfogja a kezed, de még csak a puszi szinten vagytok aztán amikor már te is hajlasz rá és még jól is érzed magad vele megtörténik az ártalmatlan csókocska. Az hogy van bnője nem jelent semmit. Ha olyan nagyon szeretné a másik lányt nem merne téged simogatni. :)
10/32 A kérdező kommentje:
Ó, hát azon már túlvagyunk, a kezemet már megfogta, az egyik ilyen búcsúzás alkalmával, hogy pontosan mikor, azt viszont nem tudom, mert csak akkor vettem észre, mikor a puszi után már fordultam el. Sőt, már az öleléssel is megvagyunk, igaz, azt én "kértem", de szorosabb volt, mint amilyenre gondoltam és egyáltalán nem igyekezett elengedni belőle. Meg lehet, hogy én vagyok paranoiás, de legutóbb szerintem már a csók is meglehetett volna, vagy az normális, hogy hosszasan mélyen nézel a lány szemébe, miközben beszélsz hozzá, egyszer-kétszer pedig eközben le a szájára? De biztos üldözési mániám van :) na mindezekből mit hozol ki?
2012. jún. 14. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!