Fiatal, magyar lány vagyok és mindig azt mondják hogy csinos és szép vagyok. Viszont még nem volt idáig semmiféle kapcsolatom egy pasival sem. Nyáron megyek Németországba dolgozni. Szerintetek van esélyem arra, hogy ott bepasizzak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Minden pasi rajong a helyes lányokért.
A német lányok egyébként szépek, legalábbis az én tapasztalataim szerint.
Járj el szórakozni, nézd ki azt a pasit, aki tetszik neked és szerezd meg! Ha a szépséged mellé egy kis magabiztosságot is adsz, biztosan összejön majd az egyikkel.

válasza:Nemet pasik
Joook <3 szeretjuk őket!!
Kapcsolódó kérdések:
jol oltozok, a belso ertekeim is szerintem rendben vannak, de az arcom nem vonz be egyetlen lanyt sem, ahogy latom. De szeretnek egy csinos baratnot (nem kell, hogy szep arcu es tokeletesen csinos.legyen, eleg az ha ezek kozul az egyik meg van benne, persze emellett...
Vagy inkább távolságtartóak a magyar lányokkal?
Kort is írjatok légyszi! Hogy lehet ez hogy ilyen gyorsan összeszed tapasztalat nélkül valakit?
Konkrétan. Létezik Magyarországon olyan Raszta-felfogású hölgy, aki magyarságához is kötődik? Tud jobb kézzel és bal kézzel is írni(!)? És azon kívül, hogy a gyönyörűnél is szebb, járatos a szociológiai és vallásos kérdésekben? Valamint össze tudja párosítani a vega életmódot a magyar konyhával?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!