Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság új barátnőt keresni, míg nem szakítasz az előzővel?
Őszintén ? szerintem ha már szakítani szeretnél vele akkor vállald be a 'no sex' részét is...
Már régen rossz ha azért vagy vele mert másat nem találtál még...
Igen, szerintem bunkóság keresgélni is. Ezekszerint csak azért vagy még vele mert nincs más vagy nincs jobb.
Ha valóban szeretnéd akkor nem keresgélnél mást hanem vele próbálnád megoldani a gondokat. Mindent meg lehet csak akarni kell. Ha ő a hibás a dolgokban akkor mondd meg neki hogy szakítasz vele ha nem változtat.
Én is azt mondom, hogy most rögtön mondd meg neki, hogy szakítasz, ha minden így marad.
Lehet, hogy erre meg fog változni! Vagy jó, vagy rossz irányba... bármelyik segíti majd a döntésed.
Azért gondolkozz el rajta. Szereted? vagy inkább csak sajnálod?
Nekem úgy tünik, hogy ha igazán szeretnéd, akkor nem mások után kóricálnál, hanem megpróbálnál vele leülni és mé egyszer megbeszélni, hogy neked ez igy már tovább nem pálya.
Lehet hogy ő is érzi, hogy valami nincs rendjén...és mindkettőtöknek megkönnyebbülés lenne. Lehet arra vár, hogy te mondd ki.
Ami a konkrét kérdést illeti: igen, bunkóság. Gondolj bele a fordított helyzetbe, amikor veled csinálják ezt meg. Mosolyognál rajta, hogy ez milyen egy korrekt megoldás?! Ha menthetetlen a helyzet, és amúgyis szakítotok, akkor miért ne tennéd meg most? Most őszintén: nem sokkal tisztább új kapcsolat után nézni, úgy hogy a régi már nem fityeg ott a nyakadban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!