Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok hívni egy lányt moziba, muszály nekem állni mindent?
szóval elhívsz egy csajt azért hogy fizesse magának a dolgokat,pedig lehet hogy ha nem hívnád el teljesen másra költené a pénzét?
amúgy ez nem muszáj/nem muszáj kérdés hanem egy gesztus,ha ennyire fukar vagy inkább hagyjad
attol is függ h hány évesek vagytok..
én pl 16 vagyok de nem fogadnám el h a fiú álljon mindent..olyan rossz érzés lenne..
szerintem legtisztább ha a jegyet magának fizeti te meg esetleg elötte v utána veszel neki valami kis ajándékot pl csokit v virágot és az sokkal szebb gesztus..:)
Roppant megnyerő első benyomás:
- Eljössz velem moziba?
- Persze, nagyon szívesen!
- Oké, akkor a te részedet fizesd te, mivel első randi, így még nem tudom megérsz-e nekem annyit, hogy meghívjalak.
- Mekkora tahó vagy te p.cs!
Valahogy így tudnám elképzelni... Szóval nem, semmit sem muszáj. Persze később, ha többször mentek randizni, nyilván ő is beszáll a költségekbe, nade első randin...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!