Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, undorodnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, undorodnátok egy olyan fiútól, aki nagyon fehér bőrű és gyakran pirosodik el az arca valamiért?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 22. 23:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül
2013. ápr. 22. 23:42
 2/17 anonim ***** válasza:
ha szeretem nemtudok tole undorodni bar en nemszeretem a hofeher pasikat:S
2013. ápr. 22. 23:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Te undorodsz minden lánytól aki nem tökéletes? Na ugye hogy nem! Épp ekkora indok ami a te bajod! Egyébként sincs tökéletes ember!
2013. ápr. 22. 23:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyk-n van egy lány,aki imádja a nagyon fehér bőrt.
2013. ápr. 22. 23:44
 5/17 anonim ***** válasza:
nem baj, ha fehér a bőre, na és piros lesz az arca, lesz színe N
2013. ápr. 22. 23:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Csak, mert én azt látom, hogy mostanság a négerek, a szolizott fiúk és a cigók valamiért nagyon népszerűek és egy közös vann bennük a barna bőrszín. Gondoltam már arra, hogy lehet elmegyek én is szolizni, de ahogy ismerem magam, nyáron is csak leégni tudtam, barnulni véglegese nem, érzékeny a bőröm nagyon, de ha a csajok utálják a fehérbőrű fiúkat, akkor csak meg kell lépnem.
2013. ápr. 22. 23:57
 7/17 anonim ***** válasza:
HA mész szoliba használj Ilcsi napozókrémet! Amellett nem égsz le és társulni fogsz! Nem egy hófehér bőrű vendégem áldja! Sose menj napra védelem nélkül!
2013. ápr. 23. 00:06
 8/17 anonim ***** válasza:
nem... Nincs baj a fehérebb bőrű pasikkal sem.... nem fog érdekelni milyen, ha szerelmes vagyok.
2013. ápr. 23. 00:13
 9/17 anonim ***** válasza:

Ne már, én imádom a fehér bőrű fiúkat! Az sem zavar, ha néha kipirosodik, az én bőröm is születésem óta olyan az arcomon, hogy nagyon ki tud pirosodni néha, pedig nincs semmi bajom...

Amúgy milyen színű hajad van? Én azt ajánlom, NE napozz-szolizz, mert egyrészt neked valószínűleg érzékeny bőröd van, ami könnyebben elrákosodhat, és másrészt nem a bőrszín határoz meg! Szerintem senki nem ez alapján választ párt.

2013. ápr. 23. 00:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Pattinson?
2013. ápr. 23. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!