Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék összejönni egy fiúval, de nemtudom mit tegyek. Hogy sikerülhetne mégis? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy 23 éves fiú, akivel kb másfél éve jóba voltunk és szerette volna ha alakult volna valami köztünk, de én akkor még féltem egy kapcsolattól, mert még nem volt barátom, és nemet mondtam neki. akkor meg is bántam. namost nyáron volt barátnője de szakítottak... én meg még mindig szeretem őt, és mondtam is neki hogy megbántam h nemet mondtam neki, úgyhogy úgy határoztunk hogy tovább ismerkedünk, ahol x éve abbahagytuk, de leszögezte, hogy nem akar most párkapcsolatot, és amikor facen beszélgetünk akkoris már majdhogynem közömbösen beszélget velem :( ... hogy kelthetném fel a figyelmét, vagy mit tegyek, hogy utaljak rá hogy nekem ő kell?? nagyon elbaltáztam, és bánom az egészet, de érzem h nekem ő kell!! 18/L2013. okt. 4. 18:15
1/5 anonim válasza:
Ilyenek a lányok. :D
Amikor van lehetőség, akkor nem kell nekik, amikor nincsen lehetőség kell nekik.
A tiltott gyümölcs édesebb? :)
2/5 tiborius válasza:
Mond meg neki egyenesen a szemébe,amit érzel iránta. Ez a leginkább célra vezető,mivel már előbbről ismeritek egymást.
3/5 A kérdező kommentje:
Elmondanám neki, de nem akarom felkavarni az érzéseit, és nem akarom hogy ez a kis kapcsolatunk is emiatt tönkremenjen...
2013. okt. 4. 19:11
4/5 tiborius válasza:
A kapcsolat akkor fog tönkre menni,ha titkolóztok egymás előtt. De mi van akkor,ha te is bejössz neki,de ő sem meri veled közölni,nehogy tönkre menjen a kapcsolat? :))
5/5 anonim válasza:
szerintem ha most szakított hagyj neki teret meg időt tudom hogy nehéz de tarts egy kis távolságot én mindíg azzal hibáztam el, hogy túlságosan akartam az pedig elrisztja az embereket 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!