Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nekem soha nem lesz senkim?
Figyelt kérdés
Soha nem volt párkapcsolatom de még randim sem, mivel dagi vagyok. Teszek ellene, hogy ne így legyen. A tulsúlyom miatt nem merek ismerkedni, mivel úgysem tetszenék senkinek.
A környezetemben sem találok senkit akinek tetszenék :/ Lehet , hogy soha nem lesz senkim? Elvagyok keseredve, vágyom már egy kapcsolatra. 19 L
2014. máj. 5. 21:48
1/8 anonim válasza:
Mesélj magadròl,
Hogy mit szeretsz és lehet hogy pont itt találsz valakit;)
2/8 anonim válasza:
Nem létezik hogy magányos leszel egész életedre minden mindenkire jut valaki én 15/f vagyok semmi gond nincs velem még sincs senkim (barátnő)
3/8 anonim válasza:
Dehogyis..Ne butáskodj,nyugodtan ismerkedj hozzád hasonló emberekkel,ha nem jön be legalább megpróbáltad!:D,èn tökèletes 18/f vagyok,de mèg sincs barátnõm(pedig Bmw-m van,ès saját házam,ma èrettsègiztem)
5/8 anonim válasza:
Èn nem vagyok dagi,de nem hogy baràtom nem volt,de még csòkolòzni sem csòkolòztam,na?!
18,5/L
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok.
Ezzel csak azt akartam mondani,hogy nem vagy egyedül...majd eljön a mi időnk is talán.
7/8 A kérdező kommentje:
Talán eljön a mi időnk , de elég csekély esélyt látok rá :/
2014. máj. 6. 07:31
8/8 anonim válasza:
Nekem sem volt még senkim se, pedig szintén 19 vagyok. Valahogy még nem igazán akadtam össze a környezetemben olyan fiúval, akivel kialakulhatott volna bármi is, de szerintem ezért felesleges aggódni, mert ha erőltetjük a dolgot, úgy sem lesz jó vége. Én úgy vagyok vele, hogy ősszel ha minden igaz úgyis egyetemre megyek, ahol majd új emberekkel is találkozhatok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!