Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nálatok ez hogy volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok ez hogy volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most kezdtem el komolyabban randizgatni és netről találkoztam egy sráccal. Valószínüleg 2.jára is találkozunk, de az elsőn "semmi sem" volt. Nem tudom hogy mikorra számítsak csókra vagy bármire, ez mitől függ? Mert még nem ismerjük egymást annyira. Főleg azok tapasztalatai érdekelnének akik netről taliztak. Pl úgy érzem hogy furcsa lenne 2. talin a csók, hisz nem ismerjük annyira egymást, de mit gondoltok,? Vagy a kézen fogva járás.. és ha megcsókoltak titeket közben mit mondatok utána? nem volt kínos a levegő?:D

köszi^^ 16l

2014. máj. 7. 22:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
vagy ha megfogták a kezeteket..mivolt a reakció?
2014. máj. 7. 22:54
 2/11 anonim ***** válasza:

Első randin megcsókoltuk egymást, a másodikon átcsapott nyilvános pettingbe. A többit a képzelőerődre bízom.

Netről találkoztunk, 20 felettiek vagyunk.

2014. máj. 7. 22:54
 3/11 anonim ***** válasza:

"Közben mit mondtatok utánna?":D

Ha te tudsz közben beszélni,adok egy 10-est:D

2014. máj. 7. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Szólj, ha csók közben beszéltetek.

Nekem még nem sikerült, de taníts meg, kérlek!!!! :)

2014. máj. 7. 22:58
 5/11 Ladislavdeal ***** válasza:
Elmondom az én történetem: neten kezdtünk beszélgetni és elsô beszélgetésnél (skype) keresztülírtunk 4 órát, másnap megint és negyed napjára randiztunk, elsô randin már a csók is megvolt, azóta már lassan 9 hónapja járunk :)
2014. máj. 7. 23:02
 6/11 A kérdező kommentje:
bocsi rosszul fogalmaztam -.- aztuán miután megcsókoltak TEHÁT VÉGET ÉRT. utána mit mondtatok egymásnak.:) szerintem am alapból érthető a kérdés de mindig lesznek kötekedők .
2014. máj. 7. 23:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Csók után nem hinném, hogy bármi is kínos lenne, max ha annyira sz@r volt a csók :D

Sztem még az első randin is beleférne a csók, ha annyira megvan a vonzalom.

Már le is beszéltétek a második találkozót?

2014. máj. 7. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem KELL semmit mondani a csók után :)

Elég egy mosoly, vagy egy második csók kis szünet után, úgyis adja magát a helyzet, kínos csönd inkább a csók előtt lenne mint utána.

2014. máj. 7. 23:04
 9/11 anonim ***** válasza:
.......
2014. máj. 7. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Kínos csend csók után már nincs. Mi első randin már smároltunk, nagyon jó volt.
2014. máj. 8. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!