Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Patricii kérdése:
Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen tipusu lányokról?
Figyelt kérdés
Én az ilyen igazi nőiességre gondolok. Tetszenek vagy nem ? :)
2014. máj. 10. 11:14
11/16 anonim válasza:
Én kb ilyen vagyok külsőre és kicsit a viselkedésünk is hasonlít, mert állítólag néha elég félelmetes vagyok, pedig amúgy nagyon kedves vagyok és közvetlen.
Vannak olyan fiúk akik egyenesen undorítónak találnak. Néhányan pedig megtudnának halni értem. És ez azért jó mert ezzel a stílussal tudom szűrni a férfiakat. Akinek nem jövök be arról tudom, hogy nekem se tetszene szóval nincs reménytelen szerelem...
Egy igazi férfi szerintem odáig van egy klasszikus nőért. Amit te mutatsz ez az 50es évek stílus pedig még jobb mert ez elég vidám, szóval az a férfi aki nem a hideg női szépséget szereti az szerintem elalél egy ilyentől.
12/16 anonim válasza:
Bocsánat a 3. kép pont a hideg női szépséget mutatja be, de szerintem ez nem változtat a véleményemen. Előző voltam
13/16 hosszúhajú válasza:
7-es: szerintem ott nem a nők kezdődnek, hanem a férfiak...
14/16 anonim válasza:
Ezek az igazi nők nem a mai hülye divatot követő plázap.csák.
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező. Van egy mondás: "Az légy aki vagy, s érezd jól magad." Ha másra akarsz hasonlítani, és többnek látszani, az mindig rosszul sül el. Még akkor is, ha nem akarod elhinni. Mindig csalódás lesz a vége.
16/16 anonim válasza:
7-es: Elég beteg fantáziád lehet, ha neked az tetszik, ha egy csajnak már kikandikál a vége...bár ízlések éa pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!