Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi ez a 3 napig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi ez a 3 napig nem keressük a lányt első tali után?

Figyelt kérdés
Találkoztam tegnap egy sráccal, nagyon jót beszélgettünk, én jól éreztem vele, magam folyamatosan tette a különböző megjegyzéseket azzal kapcsolatban, hogy később látni fogjuk még egymást stb. Priviben leírom az egészet akit érdekel. De, ma vártam hogy keressen, és nem keresett, sőt egy lány ismerősöm képét be is lájkolta. Egy fiú barátom azt mondta, hogy van a "pasikódexben" egy ilyen szabály hogy 3 napig nem keresik a csajt, ha érdekli utána fogja csak. Ez igaz lennne?????? Köszönöm a válaszokat, és azokat is akik érdeklődnek részletesen a talirol bonyolult ez nagyon...
2014. máj. 10. 21:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ez Barney "egyetlen" szabályainak egyike :)
2014. máj. 10. 21:07
 2/17 A kérdező kommentje:
És vannak emberek akik ezt komolyan veszik? :(
2014. máj. 10. 21:08
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom mik ezek a szabályok, de nagy baromság! Én soha nem várnék három napot. Minek?
2014. máj. 10. 21:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha a srác tényleg tartja a bro-code-ot akkor DOBD KI!

Aki Barney Stinsonra akar hasonlítani, az nem normális.

(Ha nem tudod ki ő kérdezd meg egy barátodat aki nézte az Így Jártam Anyátokkalt.)

2014. máj. 10. 21:11
 5/17 anonim ***** válasza:
Ezt egy hülye kitalálta,a többi meg követi.
2014. máj. 10. 21:11
 6/17 A kérdező kommentje:
Leírnám a dolgokat miket mondott, de nem szeretném megadni az esélyét annak a 0,00001%-nak hogy véletlen ő vagy a haverja elolvassa :( Valaki épp ráérne ezzel a dologgal kínlódni? Mert annak akkor privibe leírom:(
2014. máj. 10. 21:14
 7/17 anonim ***** válasza:
Talán azért lehet, hogy ne gondold azt, hogy annyira oda van. De szerintem az ilyesmi hülyeség...
2014. máj. 10. 21:16
 8/17 anonim ***** válasza:

Ilyen hülye gyerek nem létezik...

Miket mondott? Nekem leírhatod/bemásolhatod, ha gondolod.

2014. máj. 10. 21:17
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Butasag ez is.De amugy csak arra van kitalalva h :

mi ketten talizunk .elmegyunk egy kofira vagy sutire peldaul.Masnap felhivlak szia mizujs veled.Akkor elbizod magad es tudod h NA EZT A HULYET IS MEGBOLONDITOTTAM.

tobbit nemerom mert megsertodtok..

2014. máj. 10. 21:21
 10/17 anonim ***** válasza:

9

+1

2014. máj. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!