Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete harisnya randira vagy inkább testszínűt vegyek? (kép)
Figyelt kérdés
tudom hogy nem jo kategória de gyorsan kéne tanács hogy ez a fekete a mi a képen van vagy inkább testszínű harisnyát vegyek fel az esti randira köszi :)
20L
2014. máj. 11. 11:03
2/16 anonim válasza:
Enis jobban szeretem a testszinu harisnyakat, sztem szebbek:)
L
3/16 anonim válasza:
Attól függ milyen ruha lesz rajtad. Fehér kisruhához vagy farmershorthoz nyilván nem passzol a fekete harisnya...
5/16 A kérdező kommentje:
oké köszi akkor testszínű lesz :)
2014. máj. 11. 11:11
6/16 anonim válasza:
A fekete! A testszinut nem szeretem, a fekete viszont nagyon szexi. Ferfi voltam. A kepre meg mindjart kiverem!
7/16 anonim válasza:
A legjobb tanács, hogy sose kur vának öltözz első randira, hiába akarsz überszexi lenni. Azaz ne ezen az úton akard megszerezni a pasit, mert a könnyűvérű lányt fogja látni benned. Én hamar kilőném helyedben a miniszoknyát fekete harisnyával.
8/16 anonim válasza:
Szerintem ennél maradj. A fekete vékonyítja a lábat, nem mellesleg baromi jól áll! Irigylem a srácot akivel találkozol. Csinos vagy! Én a feketére szavazok, a testszínű túl egyszerű!
25F
9/16 anonim válasza:
Persze a fiúk legtöbbje a feketére szavazna, de ne csodálkozz ha már első randin azon fog járni az esze, hogy hogy fektessen meg.
10/16 anonim válasza:
Barmit felvehet ha nem kikurt ronda akkor azon fog jarni a pasi agya h hogyan dugja meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!