Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetséges hogy egy nő azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy egy nő azért kerül el mert Nike AirMax, van rajtam, lila Tommy Hilfiger pólóval?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nothing is true. EVERYTHING IS PERMETED.
2014. máj. 11. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Tuti.
2014. máj. 11. 16:05
 3/6 anonim válasza:

Nem ismerjük a lányt. Nem tudjuk mit gondolhat.

Lehet, hogy kicsit megrémiszthetted hogy neked ennyire márkás cuccaid vannak.

Nem minden nő bukik a pénzes pasikra.

2014. máj. 11. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy látja rajtad, hogy túl sokat adsz a külsőségekre, és ez nem jön be neki. Nekem sem jönnek be az olyan nők, akiken látszik, hogy milyen műgonddal készítik el a külsejüket. A márkás pólóddal azokat a nőket tudod megfogni, akik az ilyen felszínes dolgokat értékelik, míg azokat taszíthatja, akik nem erre mennek, nem a pasi ruhája varázsolja el őket.
2014. máj. 11. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem kerülnélek, bár nem a ruha teszi az embert.. Szóval. Ha a ruha passzol de a többi nem.. akkor :D
2014. máj. 11. 16:43
 6/6 A kérdező kommentje:
A válaszaitok nagyon megosztóak, ugyanis egyik helyről azt hallani hogy idiótának tartják azt aki sokat költ ruhára, emiatt messziről kerülik mert ficsurnak gondolják. Viszont van akit érdekel az ilyesmi
2014. máj. 11. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!