Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor szeret vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok szóval az van hogy járok egy fiúval vagyis nem járunk csak találkoztunk már na jó egyszer találkoztunk lényeg a lényeg hogy nagyon belém esett... na jó talán nem nagyon de egy kicsit.. na jó mondjuk úgy hogy észrevett. Szerintetek szeret? mármint szerintem igen mert ugye eléggé úgy tűnt szóval nem tudom.2014. máj. 12. 16:30
3/8 anonim válasza:
Szerintem érd le normálisan, h most mi is van -.- az elején jártok, majd találkoztok, aztán csak 1x, beléd esett, majd mégse... ennyire idióta nem lehetsz..-.-
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen, vagyis nem, na jó talán egy kicsit...
7/8 anonim válasza:
Még sok ilyen kérdést!!! Rég nevettem így kérdésen...
8/8 anonim válasza:
Beszéld meg a fiúval, vagyis a lánnyal, hogy hogy legyen. Na jó, nem kell annyira elsietni. Na jó, azért mégis térj rá a témára!
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!