Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bagatell egy ismeretlent megjelölni egy közösségi oldalon?
Figyelt kérdés
10-es skálán mennyire gáz egy olyan srácot ismerősnek jelölni, akit nem ismerek személyesen, tetszik a stílusa, nagyjából egy az érdeklődési körünk, viszont egy közös ismerősünk sincsen. 20/L létemre kínosnak kellene éreznem a viselkedésem? Vagy várni az isteni szikrát, hogy Ő valahogy észrevegyen? :D Köszi az értelmes válaszokat!2014. máj. 12. 20:17
1/9 anonim válasza:
kicsit fura...inkább írj neki levelet és h válaszol, csak aztán jelöld be.
2/9 anonim válasza:
Még is mi történhet? Vajon rádszakad a plafon, vagy másnap lelő téged? :)
Nem hinném, ez csak egy oldal, jelöld be azt cucc pakk.
3/9 22L válasza:
Hát figyelj ha nincs közös ismerősötök akkor valahogy fel kell venni vele a kapcsolatott szentem jelöld be azt lesz ami lesz...
4/9 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok köszönöm :D nem nem szakad rám a plafon, és apokalipszis se lesz, de már jelöltem meg úgy egy fiút, hogy nem is ismertem, ééés ő nem is kérdezte h ki vagyok, miért jelöltem be vagy bármi, hanem szimplán nem jelölt vissza, így lett egy negatív tapasztalatom, és elbátortalanodtam :/
2014. máj. 12. 20:24
5/9 anonim válasza:
Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent a bagatell? :D
6/9 anonim válasza:
indulj ki abból, hogy mi az élet értelme?! ha azzal akarsz foglalkozni, hogy másik mit gondolnak akkor sza*r életed lesz! elég relatív, hogy mi a kínos és mi nem. nem gondolom kínos dolognak bejelölni egy ismeretlent és ha valaki-k annak gondolják az sem érdekel, mert ha azt akarom akkor bejelölöm. miért kellene a társadalmi konvenciókkal törődnöm?
7/9 anonim válasza:
hát ha csak nézegetni akarod akkor jelöld be és majd meglátod.
ha többre tartod akkor írj neki egy levelet előtte!
8/9 anonim válasza:
Egy kattintás az egész és kész. :D Legfeljebb SEMMI nem történik. És ennyi. Szóval hajrá! ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm Kedves Válaszolók!! :D megfogalmazom a levelet, aztán elküldöm neki, igazatok van, mi bajom lehet?! :D:D
2014. máj. 12. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!