Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ismerkedős szövegeket ismertek?
Na, akkor tisztázzuk a dolgokat...
1. Tök mindegy, mit mondasz, mert a hangsúly azon van, hogyan mondod. Akár mondhatod a legkirályabb szöveget is, ha a testbeszéded az ellenkezőjéről tanúskodik arról, amiről beszélsz, nem fogsz sikert elérni.
2. A betanult szövegekkel - ha értelmes - nincs semmi gond. Én is alkalmaztam már olyat. De ott nagyon fontos az előadás. Ha nem tudod rendesen előadni a szöveget, és úgy hangzik mint egy monoton felolvasás, semmi értelme nem lesz.
3. A "van kedved ismerkedni" stílusú szöveget felejtsd el. Ezek ugyanis engedélykérő szövegek, amivel magadat alacsony színvonalú pasasnak tünteted fel. Egy vagány csávó nem kér engedélyt egy tök idegen csajtól. Ha mindenképpen úgy akarod kezdeni az ismerkedést, hogy a tudomására hozod egyből, hogy mit szeretnél, akkor egyszerűen menj oda hozzá, mutatkozz be, mondd el hogy bejön neked. Ha szimpatikus vagy neki, akkor fog veled beszélgetni.
Sok sikert.
nagyon szép és jó, hogy próbáltok tanácsot adni és segíteni, de én tényleg csak a szövegeket szeretném összegyűjteni...
"minél kínosabb, annál jobb"
Akkor olvasd el:
Neil Strauss: A játszma.
Ott találsz szövegeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!