Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt a gyakorin van olyan személy, akit szeretnél megismerni közelebbről, izgatja a fantáziádat?
Figyelt kérdés
Nevet is írhatsz,hátha e kérdést olvasva magára ismer,és elindul valami love sztori. :)2016. jún. 23. 18:14
21/29 anonim válasza:
Nincs, de nem is az én kortársaim vannak többségben itt.:)
24/29 Titusztitusz válasza:
23-as...Lehet hogy nem fogod elhinni, de az én tapasztalataim azt mutatták eddig, hogy EBBEN A SZEKCIÓBAN, azaz a "felnőtt párkapcsolat"-ban, pont a te korosztályodbol van pedig a legtöbb felhasználó...(Azaz a 30-as-40-es korosztály teszi ki szerény tapasztalataim szerint a törzsközönség döntő részét...)
25/29 anonim válasza:
Szerintem is jól mondja Titusz. Én is 30 vagyok. (22-es voltam)
26/29 A kérdező kommentje:
Én is 30 feletti vagyok.
2016. jún. 24. 23:32
27/29 Titusztitusz válasza:
Sziasztok...Hát persze hogy jól mondom, végülis nem szoktam én sohasem hülyeségeket beszélni...Viszont látjátok, már megint "kemény nulla %-ra" értékelte valami degenerált a legutóbbi hsz-emet is...Hát csak értékelje nyugodtan...Amúgy erröl jutott eszembe, hogy nemcsak azt figyeltem meg eddig, hogy ezt a szekciót főleg a középkoru korosztály látogatja...Azt is észrevettem már jó régen, hogy bár a törzsközönség viszonylag értelmes, intelligens tagokbol áll, (Ezért is szeretem ezt a portált, ellentétben más, netes fórumokkal, és portálokkal...)viszont akad azért néhány beteges lelkületü, aberrált nyomorult is mindig, aki abban éli ki örökösen a frusztrált élete miatti keserűségét, hogy VÁLOGATÁS NÉLKÜL szavaz lefele minden, amúgy pedig értelmes hsz-t...Rettenetes dolog az, hogy az ilyen degeneráltakat nem lehet kiszűrni innen, dehát ahogy mondani szokás, semmi sem lehet tökéletes, és sajnos ennek a portálnak is megvannak a maga negatívumai, dehát annyi baj legyen...Negatív lelkületü barátunk meg akkor csak hadd élvezkedjen tovább a leszavazások terén...Engem ugyan nem zavar...Sose legyen nagyobb öröme...
28/29 anonim válasza:
Ne keseredj el Titusz! Nyomtam neked pár like-ot, hogy fölhúzzalak! ;)
29/29 Titusztitusz válasza:
Szia 28-as...Nemis tudod, hogy milyen jó volt olvasni azt, hogy nemcsak megkeseredett, irigy, nyomorult életü lúzerek éreznek örökösen késztetést arra, hogy szavazzanak a hsz-eimre...Hanem itt vagy te is, aki tudja értékelni azt, amiröl írni szoktam erre a portálra...Köszi...Nagyon aranyos vagy...(És ha véletlenül te lennél az az illető, akire várok itt ezen a portálon már jóideje, akkor megtisztelnél vele, ha írnál a privimre is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!