Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz felhívni a srácot albérletbe csak beszélgetni?
Figyelt kérdés
Nem az én albérletem, a tesómé, szóval semmi szex dolgot nem tervezek, egyszerűen csak kényelmesebb lenne, nincs most kedvem kint sülni a 35 fokban, meg úgyis itt van a kutyám is, el tudnánk lenni.
Még csak az ismerkedés elején járunk, de randiztunk már.
2016. jún. 24. 21:13
1/8 anonim válasza:
Félre fogja érteni, aminek az lehet a vége, hogy elcsúsznak a dolgok.
2/8 anonim válasza:
rád mozdul és lekoptatod mondván meg akart erőszakolni....
3/8 anonim válasza:
A beatles még számot is írt a jelenségről, szóval nem túl szerencsés...
4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván megmondanám előre, hogy ne értse félre.
2016. jún. 24. 21:17
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én amikor ismerkedtem egy lánnyal akkor többször is találkoztunk nála, filmet néztünk, elvoltunk és az első néhány alkalommal nem is volt szex, de később persze már igen.
6/8 anonim válasza:
Én fiúként nem értem miért kell egyből a szexre asszociálni ilyen esetekben.. gyakorlatilag ugyanazt csináljátok, mintha beülnétek valahova:beszélgettek,esztek, isztok,jól elvagytok..annyi előnyöd van hogy hazai pályán játszhatsz :)
7/8 anonim válasza:
Azért asszociál a pasik egy része a szexre ilyenkor mert beszélgetni, kávézni máshol is lehet, de szexelni már nem nagyon.
Fordítsuk meg a dolgot: elhívtam a srácot kávézóba csak szexre, szerintetek félre fogja érteni és inni akar majd egy latte cappuccinot ??
8/8 anonim válasza:
énis szoktam lányokat felhivni magamhoz ha úgy adódik, de mind azt hiszi h megakarom erőszakolni vagy felboncolni, aztán aki nálam járt és meglepődött h nincs veszélyben nagyon élvezte az ittlétet és továbbra is megfordultak itt, mindegyikük sértetlenül és mosolyogva távozott, vagy kisértem el ahova akarta.. volt akivel szex is alakult, olyan jól érezte magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!