Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz felhívni a srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz felhívni a srácot albérletbe csak beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem az én albérletem, a tesómé, szóval semmi szex dolgot nem tervezek, egyszerűen csak kényelmesebb lenne, nincs most kedvem kint sülni a 35 fokban, meg úgyis itt van a kutyám is, el tudnánk lenni.

Még csak az ismerkedés elején járunk, de randiztunk már.

2016. jún. 24. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Félre fogja érteni, aminek az lehet a vége, hogy elcsúsznak a dolgok.
2016. jún. 24. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
56%
rád mozdul és lekoptatod mondván meg akart erőszakolni....
2016. jún. 24. 21:16
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
A beatles még számot is írt a jelenségről, szóval nem túl szerencsés...
2016. jún. 24. 21:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Nyilván megmondanám előre, hogy ne értse félre.
2016. jún. 24. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, én amikor ismerkedtem egy lánnyal akkor többször is találkoztunk nála, filmet néztünk, elvoltunk és az első néhány alkalommal nem is volt szex, de később persze már igen.
2016. jún. 24. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én fiúként nem értem miért kell egyből a szexre asszociálni ilyen esetekben.. gyakorlatilag ugyanazt csináljátok, mintha beülnétek valahova:beszélgettek,esztek, isztok,jól elvagytok..annyi előnyöd van hogy hazai pályán játszhatsz :)
2016. jún. 24. 21:48
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

Azért asszociál a pasik egy része a szexre ilyenkor mert beszélgetni, kávézni máshol is lehet, de szexelni már nem nagyon.

Fordítsuk meg a dolgot: elhívtam a srácot kávézóba csak szexre, szerintetek félre fogja érteni és inni akar majd egy latte cappuccinot ??

2016. jún. 24. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
énis szoktam lányokat felhivni magamhoz ha úgy adódik, de mind azt hiszi h megakarom erőszakolni vagy felboncolni, aztán aki nálam járt és meglepődött h nincs veszélyben nagyon élvezte az ittlétet és továbbra is megfordultak itt, mindegyikük sértetlenül és mosolyogva távozott, vagy kisértem el ahova akarta.. volt akivel szex is alakult, olyan jól érezte magát :)
2016. jún. 25. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!