Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin elkenődött a sminkem. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
A nagy melegben a szemhéjtus felkenődött a szemhéjamra.Hozzáteszem ilyen nagyon ritkán történik... Nagyon meglepődtem mikor itthon belenéztem a tükörbe. A srác semmi jelét nem mutatta annak, hogy észrevette volna. Lesz folytatás is, szóval nincs nagy baj, csak én olyan kellemetlenül érzem magam. Tudom vicc, hogy huszonévesen ezen problémázok, de mégis..2016. jún. 29. 17:06
1/5 anonim válasza:
Előfordul, ne foglalkozz ilyen kis semmiségekkel!
Nekem a tusvonalam végén a cicafarok szokott néha elkenődni, de attól még nem leszek Joker. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Csak itthon már úgy néztem ki, mint egy panda és hát na :D Első randi, elég kínosnak érzem. De tudom, hogy kis idő múlva már csak jót fogok nevetni az egészen
2016. jún. 29. 17:49
3/5 anonim válasza:
Szerintem ilyen nagy melegben mindenkiről/mindenkiből folyik mindenféle lé, szóval ezen ne problémázz, nem azon múlik egy ember milyensége, hogy tökéletes-e a sminkje.
4/5 PearlDiver válasza:
Nem gáz, pláne ha a srác ilyen lazán kezelte az egy jó pont :)
Javaslom hogy használj kevés sminket, akkor nincs minek elkenődnie ;)
5/5 A kérdező kommentje:
A srácot láthatóan nem érdekelte a dolog:) Nem volt sok smink, csak vékony tusvonal, de felkenődött, legközelebb maradok csak a szempillaspirálnál a nagy melegben:D Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
2016. jún. 30. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!