Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az a női tulajdonság, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a női tulajdonság, ami már az első randin kiváltja a legtöbb férfiből azt a bizonyos szikrát?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 00:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha elárulja, hogy a gyk lelkes felhasználója, és éjjel negyed egykor ilyen kérdéseket tesz fel, mint ez. Az instant szerelem.
2016. jún. 30. 00:14
 2/11 cukilányka 0.0 ***** válasza:
10%
Értelem hiánya.
2016. jún. 30. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

nem mobilozik

nem beszél csúnyán

alkalomhoz illően öltözködik (persze itt kérdés, a pasi mit preferál)

mosolyóóóóg

2016. jún. 30. 00:27
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

mosoly, szimpátia, kedvesség, látja rajta a törődést ( pl. szereti az állatok,vagy bármi) tudnak együtt nevetni, stb..

de ez csak az én véleményem :)

25

2016. jún. 30. 00:31
 5/11 Interferencia ***** válasza:
3%
Farok a lábak között :-)
2016. jún. 30. 00:38
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Hát ha nem egy buta libát ad elő, lehetőleg nem veszi elő a telefonját, nem mesél az exeirol, hagy szóhoz jutni, magáról mesél állandóan, isteniti magát, a másik véglet mikor a baratnojerol mesél csak, unalmas, első mondatából kilehet ismerni, kint van a melle (nem mozgatja a fantáziát), stb...

[Ezeket hallottam férfiaktól, én nő vagyok]

2016. jún. 30. 00:40
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Mindenkinek más...
2016. jún. 30. 01:10
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Az nem tulajdonság. Vagy megfog az egész nő szőröstől-bőröstől, tokkal-vonóval, vagy nem.
2016. jún. 30. 01:13
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy 8 nővel találkozok, akik mind tudják a nagy hatalmas titkot, ami "kiváltja belőlem a szikrát". Ebből a 8 nőből mindegyik megpróbálja ezt alkalmazni, de 5-nek nem áll jól, 2 pedig nem képes rá... Aki viszont igen, belőle természetesen jön, a személyiségéből adódóan.

Az meg a másik, hogy miért akarsz megfelelni a "legtöbb férfinak". Miért nem egy valaki kell? Miért fontos hogy a többi pasi milyen, és mi kell nekik? Az e lényeg, hogy olyat találj, akinek te kellesz.

2016. jún. 30. 01:45
 10/11 Gábor19... ***** válasza:
3%
Amikor a pálcikás jégkrémet tövig bekapja XD
2016. jún. 30. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!