Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a női tulajdonság, ami már az első randin kiváltja a legtöbb férfiből azt a bizonyos szikrát?
nem mobilozik
nem beszél csúnyán
alkalomhoz illően öltözködik (persze itt kérdés, a pasi mit preferál)
mosolyóóóóg
mosoly, szimpátia, kedvesség, látja rajta a törődést ( pl. szereti az állatok,vagy bármi) tudnak együtt nevetni, stb..
de ez csak az én véleményem :)
25
Hát ha nem egy buta libát ad elő, lehetőleg nem veszi elő a telefonját, nem mesél az exeirol, hagy szóhoz jutni, magáról mesél állandóan, isteniti magát, a másik véglet mikor a baratnojerol mesél csak, unalmas, első mondatából kilehet ismerni, kint van a melle (nem mozgatja a fantáziát), stb...
[Ezeket hallottam férfiaktól, én nő vagyok]
Tegyük fel, hogy 8 nővel találkozok, akik mind tudják a nagy hatalmas titkot, ami "kiváltja belőlem a szikrát". Ebből a 8 nőből mindegyik megpróbálja ezt alkalmazni, de 5-nek nem áll jól, 2 pedig nem képes rá... Aki viszont igen, belőle természetesen jön, a személyiségéből adódóan.
Az meg a másik, hogy miért akarsz megfelelni a "legtöbb férfinak". Miért nem egy valaki kell? Miért fontos hogy a többi pasi milyen, és mi kell nekik? Az e lényeg, hogy olyat találj, akinek te kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!