Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szüleim megkérdőjelezték,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim megkérdőjelezték, hogy biztos joe Nekem ez, hogy egy regen tulsulyos lannyal randizgatok?

Figyelt kérdés
Lefogyott 25 kilot most olyan 7x valamennyi lehet de fut felmaratonokat meg kondiba is jar egeszsegesen etkezik. De hat azert mint a szam is mutatja van meg rajta azert.Én viszont mióta az eszemet tudom sportolok vékony vagyok biciklizek futok. Nekem az arca tetszett meg nagyon illetve a "belsője" tehát vidám vicces nem ilyen búskomor tehát sokat nevetünk, valamint nekem ez a motiváció amit látok, hogy egyszer vékony akar lenni valamiért nagyon bejön.Illetve értelmes okos nagyon.Eddig 5 ször találkoztunk kb mindegyik alkalommal 7 8 orát és nagyon jól elvoltunk. Nektek mi a véleményetek ? Csak mert szuleim elegge lelomboztak :/ f21 L20
2016. júl. 5. 06:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod micsoda akaraterő, motiváció, ambíció kell egy ilyen fogyáshoz? Azért nem foglalkozni vele, mert régebben túlsúlyos volt és tett ellene? Ez a lány nagyon tud küzdeni. Tudják a szüleid, ez milyen jó belső tulajdonság? Szerintük csak az a jó ember, aki vékony? Nem értem ezt a hozzáállást. Te jól érzed magad vele? Boldoggá, felszabadulttá tesz? Akkor még most állítsd le a szüleidet, míg nem találnak más hibát a hölgyben.
2016. júl. 5. 06:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A szuleid fognak vele jarni v te? A szivedre hallgass.
2016. júl. 5. 07:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Én ezt mondom, hogy nekem ez tetszett meg, hogy motivált. És tudom, hogy nem megy egyik napról a masikra. Kitudja...lehet h az a celja h nadszal vekony legyen..meg aki lefut egy felmaratont az mar nem kover annyira szerintem :D
2016. júl. 5. 07:18
 4/14 anonim ***** válasza:

A szüleid jót akarnak, de a te életed, a te boldogságod!

Ha neked tetszik a lány, akkor nehogy elcseszd a szüleid miatt...mert később megbánhatod, hogy elszalasztottál egy ilyen lányt...

23F

2016. júl. 5. 07:22
 5/14 A kérdező kommentje:
rendben köszi a válaszokat. Véleményeket még szívesen elfogadok:)
2016. júl. 5. 07:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Minél önállóbb gondolkodású vagy magánéletben, annál jobb lesz Neked és nem a rokonaidnak. A husis nők sokszor rendesebbek és odaadóbbak (nem csak az ágyban), mint a max. 50 kilósak, illetve jól is főznek, ami pár év múlva neked, mint felnőtt férfinak fontos lesz.
2016. júl. 5. 07:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Talán arra gondolhatnak a szüleid, hogy ha ilyen hízékony típus a lány, akkor a jövőben ha egyszer leáll a sporttal és bekényelmesedik, vagy szül 1-2 gyereket, utána az Isten nem menti meg attól, hogy újra hájas legyen.

És itt nem csak arról van szó, hogy te elfogadod-e majd kövéren is (bár amint írod épp az jön neked be, hogy vékony akar lenni és éppen tesz ezért...szóval mi lesz, ha ebbe beleun...?!...), Na hanem arról is szó van, hogy nagyon nem egészséges a kövérség. Számtalan betegsége adódhat belőle, továbbá nem lesz olyan fitt és mozgékony, elképzelhető, hogy lusta lesz a leendő gyerekeivel játszani, kirándulni és egyéb aktív dolgokat űzni, lehet hogy lusta lesz a háztartási munkákhoz és majd jól összecsap mindent, vagy neked kell mindent egyedül csinálnod...stb. A kövér embereknek elég sok bajuk van. Ráadásul az önbecsülésük is dugába dőlhet és könnyen morcos agresszív emberekké válhatnak.

Annak pedig hogy a jövőben újra rémesen elhízik majd, arra igen nagy az esély ha már így 20 évesen is ilyen problémákkal küzd.

Szép, szép az akaraterő, hogy le akar fogyni és vékony akar lenni. De kérdem én, hol volt ez a bizonyos akaraterő eddig? Ha ilyen kövérre ette magát, akkor egyáltalán nem nevezhető egy szellemileg erős embernek. Inkább ez a mostani hajtás a fogyásra ez csak egy fellángolás vagy egy rövidebb távú cél nála.

Talán épp te motiválod!!! Lehet azért csinálja most és képes is most erre, mert meg akar szerezni téged, vagy hát ha már nyeregben van nálad, akkor meg akar tartani...! Aztán simán lehet, hogy majd szépen feleségül veszed, ő meg nyugtázza, hogy elfogadtad..., kipipálja, hogy az övé vagy és már nem küzd tovább a kimerítő fogyókúrával, aztán újra szedi majd fel a kilókat.

Hát ennyi. Aki egyszer ennyire elhízott, simán beleesik újra, hiszen a hajlama megvan hozzá, csodák pedig nincsenek.

2016. júl. 5. 08:20
 8/14 anonim ***** válasza:
Arra figyelj lehet csak pillanatnyi,ahogy utolsó mondja.
2016. júl. 5. 08:28
 9/14 A kérdező kommentje:

Abszolut megertem amit az utolso elotti ir. Mert tneyleg hajlamos lehet valaki. De ő ket eve fut mar felmaratonokat es hat egeszsegesen/egeszsegesebben etkezik szoval azt latom h nem miattam kezdte el vagy ilyesmi.

Olyat nem tudok h pl finoman h lehet meg jobban osztonozni valakit.

2016. júl. 5. 08:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Figyelj,ha már elgondolkoztál azon,hogy jó lesz e ő neked,az már rég rossz...ha odalennél érte,akkor eszedbe sem jutna bizonytalankodni,főleg 5,többórás randi után.És itt most nem arról van szó,hogy kövér-nem kövér,hanem maga a tény,hogy ilyen könnyen el tudtak bizonytalanítani.Csak azért ne legyél vele,mert jófej,aranyos,okos,rengeteg ilyen nő van a vékonyak között is.Azért legyél vele,mert úgy ÉRZED,hogy vele akarsz lenni,ehhez nem kellenek észérvek,hogy ilyen meg olyan,a szerelem nem válogat.Szóval szerintem nem ez a lány kell neked...
2016. júl. 5. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!