Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim megkérdőjelezték, hogy biztos joe Nekem ez, hogy egy regen tulsulyos lannyal randizgatok?
Figyelt kérdés
Lefogyott 25 kilot most olyan 7x valamennyi lehet de fut felmaratonokat meg kondiba is jar egeszsegesen etkezik. De hat azert mint a szam is mutatja van meg rajta azert.Én viszont mióta az eszemet tudom sportolok vékony vagyok biciklizek futok. Nekem az arca tetszett meg nagyon illetve a "belsője" tehát vidám vicces nem ilyen búskomor tehát sokat nevetünk, valamint nekem ez a motiváció amit látok, hogy egyszer vékony akar lenni valamiért nagyon bejön.Illetve értelmes okos nagyon.Eddig 5 ször találkoztunk kb mindegyik alkalommal 7 8 orát és nagyon jól elvoltunk. Nektek mi a véleményetek ? Csak mert szuleim elegge lelomboztak :/ f21 L202016. júl. 5. 06:23
11/14 anonim válasza:
Nem kell ösztönözni. Ha a motiváció megvan, könnyen csesztetésnek veheti, max dícsérd. Támogatni kell akkor, amikor a motivációja fogytán.
12/14 anonim válasza:
Pff.
Kover vagy es lefogytal? Micsoda akaratero!
Drogos vagy es leszoktal? Micsoda onuralom!
Mocsok ember voltal de megjavultal? Micsoda teljesitmeny!
Hat egy nagy lofaszt!
Eros ember az, aki nem hizik el. A drogos ember sem lesz tobbet tiszta.
13/14 anonim válasza:
De ugye neked így is tetszik? Te most is elfogadod őt ilyennek?
Ne hallgass senkire csak a saját érzéseidre.
14/14 anonim válasza:
" De ő ket eve fut mar felmaratonokat es hat egeszsegesen/egeszsegesebben etkezik"
Kérdező: el fog jönni még az az idő, amikor annyit fogsz már csalódni, hogy egyáltalán nem ezek fognak neked és a felszínes szüleidnek sem számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!