Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűnt ez? Idejétmúlt randizni? Idejétmúlt érezni?
Komolyan idejétmúlt dolog egy randi?
Bármilyen közös időtöltés ahol emberi tempóban közeledünk egymáshoz?
Nem vodkás szájízzel,hangzavarban 5 perc után egymás szájában torkig nyelvvel?
Az utóbbi 10 randim arról szólt,hogy a felénél láttam a lány arcán,hogy legszívesebben a lakásomra jönne miután megtudtuk egymás nevét meg nevettünk egyet valamin.a másik öt kicsit zárkózottabb és randi végére elcsattan egy finom csók,egész jó hangulatban tellik,izgalmas beszélgetések aztán max. Egy második alkalom,de kisidő múlva meghátrál.
Húz egy vonalat.Nem mer érezni,inkább kitalál valami programot(barátnőzik,gombát szed az erdőben vagy született egy nagyanyja akit meglátogat).
Mielőtt lerohantok látom ezt a mi oldalunkon is.Mikor egy haver meséli,hogy kifarol a dologból mert dilis a csaj(ami annyit tesz,hogy ragaszkodik,próbál az élete része lenni.
Tényleg kiment a divatból a párkapcsolat?
Nem a posztolgatós,kirakat kapcsolatra gondolok,hanem arra mikor fülig szerelmes vagy és egésznap arra vársz,hogy találkozz vele,meghallgasd,megérintsd,mrgnyugtasd vagy örülj vele.
Megoldani közösen problémákat,eljutni helyekre,meglepni egymást és persze szexelni úgy,hogy mindeneddel kívánod és úgy öleled közben,hogy összeolvadtok.
És mikor felkelsz másnap nem azon agyalsz,hogy lépj le,hanem hozzábújsz.
Azt mondják éld ki magad ennyi idősen (22f)
,de hiába fekszek le egy bomba nővel,ha tudom,hogy ez csak rőzselángnyi vonzalom,valami mindig hiányzik.
Gáz manapság érezni?
Vagy csak kényelmesebb az egyedüllét?
Legmélyen mindenki szerelemre vágyik,vagy én vagyok idealista és túl nagy vágyak ezek?
na azt hittem már csak én látok tisztán..
így van ezt kell megvalósítani..az ilyen szerelem örök
Nem kell,hogy örök legyen.
Múlandó minden.
Csak kár,hogy kiment a divatból mindez.
Melyik korosztállyal is ismerkedsz? A mai tizenéves korosztálynál minden felgyorsult, mindent azonnal akarnak.
Szóval, ha kapcsolatot akarsz, akkor nem kislányokkal kell randizni.
A randizás, udvarlás NEM ment ki a divatból, csak érett felnőttekkel kell kapcsolatot létesíteni.
Korosztályomban látom ezt.
Tizenévesekkel nem foglalkozom.
Olyan idős koromban én is egy kis izgága gyerek voltam,de idővel szerintem felmerül az igény erre legtöbbünkben..
Sajnos ebben egyet kell értenem, mert én is így látom és ezt tapasztalom, hogy egyre többen félnek a párkapcsolatoktól és a saját érzelmeiktől.
Én magukat érett felnőtteknek valló férfiakkal szoktam ismerkedni és randizni, de sajnos náluk is észre vettem ezt, hogy egyszerűen nem akarnak elköteleződni, nem csak mellettem, más mellett sem. Persze van kivétel, ahogy az mindig van, viszont bőven vannak olyanok, akik azzal indítanak, hogy ők csak barátság extrákkal kapcsolatot szeretnének és van, aki hozzá is teszi, hogy azért, mert már nem akar szerelmes lenni és csalódni. Nekem viszont ez nem elég.
Szóval itt nem a tini korosztályról van szó, hanem felnőtt emberekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!