Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnám kicsit bosszantani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kicsit bosszantani?

Figyelt kérdés
Több év után szakítás egy nő miatt. Ő éli világát. Nekem most elég nehéz az életem, több minden is összejött és eléggé a padlón vagyok, de nemcsak a szakítás miatt, inkább hogy azt vágta a fejemhez, hogy én úgysem kellek majd senkinek. Igaz, hogy a problémáim miatt most nincs a toppon a kinézetem, amúgy sem vagyok egy csini baba, de hogyan tudnék ezen vátoztatni? Hogy igeni, én is kellhetek még másnak.
2016. jún. 28. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha a bosszún jár a fejed, akkor nem is fogsz kelleni senkinek. Lépj túl rajta és inkább a pozitívumokat vedd észre az életben.
2016. jún. 28. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Viccelsz? Én szakítás után nézek ki mindig a legjobban! ;) :)

25 N

2016. jún. 28. 20:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem a szakítás miatt vagyok leengedve, hanem amúgy minden téren összejöttek a dolgaim sajnos. Nem bosszú, csak nem akarom hogy igaza legyen:(
2016. jún. 28. 20:50
 4/9 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ez csak sértődésből adódó sértegetés volt a részéről, hülyeség felvenni, még ha tudom, hogy nehéz is. Ha neki kellettél, fogsz másnak is, nyugodj meg!
2016. jún. 28. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Kapd össze magadat,legyél csinos,szexi!!!Komolyan szakítás után minden nő jobban néz ki.Az a legbosszantóbb egy pasinak.Tessék futni,relaxálni,arcpakolásokat fel,tuti hajat magadnak!Minden nő szép!
2016. jún. 28. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi baj a külsőddel?
2016. jún. 28. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Nyúzott vagyok
2016. jún. 28. 21:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Beleöregedtem a problémákba
2016. jún. 28. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Én mér negyven éve öregedek a problémáimba, mégse vagyok egyedül.
2016. jún. 29. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!