Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudok kihez tanácsért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kihez tanácsért fordulni?

Figyelt kérdés
Sztori annyi, hogy a barátnőm 1 hónapja szakított velem, azóta minden nap szinte beszélünk, sajnos távkapcsolatban éltünk. Ma érkezett el annak a napja, hogy le tudnék menni hozzá,már rég kértem szabit és tegnap felvázoltam neki, hogy mi lenne ha lemennék. Ám de volt egy kis bibi... ő azóta már flörtölget egy sráccal elmondása szerint csókon kívül más nem volt kettesben lényegében soha nem voltak a szextől pedig nagyon távolállnak, nem randiztak soha egy baráti társaságban el-el sült egy csók. Persze nem vagyunk együtt de elmondása szerint ő szeret engem én pedig őt, megsértődni nincs okom de akkor is szarul esik, esett a dolog. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek mi legyen? Lemenjek hozzá beszéljük meg és folytassuk, vagy hagyjam a f..ba? Félek ha meg nem megyek le megöl majd a lelki bánat, ha meg lemegyek akkor sem biztos, hogy minden rendben lesz... pls segítsetek!

2016. júl. 4. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne akard, hogy mi döntsünk helyetted.

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld."

2016. júl. 4. 10:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Lényegében független véleményt kérek, logikus, hogy nem ti fogtok eben befolyásolni egyszerűen, tapasztalakat vagy elfogultság nélkül kérdem mind ezt tőletek
2016. júl. 4. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Akarod még? Akkor teszel valamit...kezdésnek lemész hozzá.
2016. júl. 4. 10:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem veszthetsz ha lemesz hozza. Probaljatok megbeszelni szerintem.
2016. júl. 4. 11:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem akarom az ordogot a falra festeni, voltam mar szemtanuja ilyen esetnek. Abban a szituacioban meg utoljara beletaposott a lany az exebe. Ujra osszejottek persze a sraccal tovabbra is el-elsült ez-az. Nem allitom, hogy itt is ez lesz, de azertlegy ovatos.
2016. júl. 4. 11:34
 6/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Én nem mennék le hozzá, szakítottatok, a lány meg össze-vissza beszél mindenfélét, meg flörtölget. Na, ja nincs szex............
2016. júl. 4. 11:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha szakitott veled mi a faszert beszelsz vele mintha meg most is a baratnod lenne. Legyel mar ferfi!
2016. júl. 4. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Sok mindenen múlik. Pl miért szakítottatok?milyen problémáitok voltak? Mivolt amihiányízott a másikból, miótavoltatok együtt? hány évesek vagytok? van ekomolyabb exetekí? Hogy viszonyulthozzád a "bartánőd? Kihasznált? megalázott?sokat hisztizett? Őtkellettkiszolgálni? Vagy téged?

Bocsi de nincs space-m! ezekre adj választ és mi isrészletezzük hogymit tehetsz :)

2016. júl. 4. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem értem.

Ha a lány is szeret, akkor miért szakított és miért csókolózgat más fiúval? Aki szeret, ilyeneket nem tesz.

2016. júl. 4. 12:59
 10/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt én sem értem most amúgy, hogy miért beszélgettek? Neked mi a célod? Lemész, és akkor mi lesz? Akkor is flörtölget mással? Miért szakítottatok?
2016. júl. 4. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!