Akar engem, vagy belelátom?
Adott egy férfi, nem az a mindenkivel flörtölős, hanem visszafogott, rendes és kedves.
Én önbizalom hiányos vagyok, ezért vagyok bizonytalan.
Sokszor mondogatta előttem, hogy neki olyan nő kellene, mint én és nagyon sokszor mosolygott rám, szemezett velem. Szeret a közelemben lenni, és többször is megsimogatta már a vállam. Ha rossz a kedvem, belebolondul. Sokat segít, udvarias. Olyan mintha zavarba lenne a közelemben.
Létezik, hogy ennyi a “véletlen” és én csak bebeszélem mindezt? Nem merem tudatni vele, hogy nekem is bejön. Még jelét sem mutattam.

válasza:Gondolom tudja, hogy önbizalomhiányos vagy és ezt ki is használja. Jázszik veled.
21/F

válasza:

válasza:#1 értjük, hogy te ilyen vagy, de nem mindenki ilyen.
Kérdező, egyszerűen adjál neki egy lehetőséged, hogy elhívjon valahova. Teremtsél egy olyan helyzetet, hogy könnyedén tudjon randira hívni és után megáltod mi újság.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy lány, akivel már azt hiszem 13 éve jóbarátok. Mindennap beszélnek, üzengetnek egymásnak, videóznak, mivel elköltözött. Azt állítja, hogy barátok csak, amikor a telefonjában a csajról régi erotikus fotósorozata van, azóta a nő már megszült és elköltözött. Én...
Inkább a másik kellett neki , most meg engem keres , meg akar fektetni Nekünk csak plátói kapcsolatunk volt Biztos forrásból tudom, hogy abba a csajba nagyon szerelmes . Es nincs vége köztuk
A lány a csak szexbe bele ment. Teltek múltak a hónapok, a szexből kialakult némi kötődés, a lány pedig odavan értem, imád, mindent megtenne értem. Én is szeretem, szeretek vele együtt lenni, eltudunk beszélgetni, megértjük egymást, egy az ízlésünk, a szex jó stb. DE!...
19 évvel idősebb. Még nem volt köztünk semmi. De nagyon akarom őt csak tartok a következményektől. Kérdezzem meg hogy ugye nem fog kirúgni miatta?
Aki nem nagyon szeret belebonyoldóni kapcsolatokba. Elvan egyedül. Régóta egyedül is van. Komolyabb kapcsolata, amiben lettek volna jövőre néző tervek, olyan nem is volt neki még. Időnként fehozza,hogy mi lenne ha összeköltöznénk, de ezt akarja is,meg nem is. Mivel...
Egyszeruen egyertelmu hogy tetszem neki. Kedves is velem nagyon. Tetszik nekem is. Viszont nem mondja meg konkrétan hogy mi a helyzet en meg megbolondulok mert tudom hogy kellek neki!!! En lany létemre mondjam neki hogy találkozni akarok vele? Ez annyira gáz.... Fiuk miert csináljátok ezt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!